VOORWAARDELIJK LIEFDE

Het kan een hele uitdaging zijn om liefde stromend te houden in je (liefdes)relatie. 

De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

Oordelen.
Teleurstelling.
Verwachtingen. 

Projecties. Projecties. Projecties. 

Het duurde lang voor ik dit echt begreep. Ook al snapte ik alle theorie, nog steeds was ik energetisch blind. 

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. 

Obsessies, bezitterigheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen op mijn pad. In mijzelf en in mijn omgeving.

Ook weet ik als geen ander wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. 

Ik weet hoe het voelt om emotioneel volledig afhankelijk te zijn van je omgeving. 

Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Het gevoel dat je volledig ‘vast’ zit in een nachtmerrie.

De ontnuchterende werkelijkheid voor mijzelf is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie. 

De laatste periode ben ik vooral bezig geweest met het Helen van mijn innerlijke wonden ten aanzien van slavernij. En opoffering. 

Mezelf energetisch binnenste buiten gekeerd.

Mijn huidige partnerrelatie dwingt me weer dieper te gaan. Elke dag. 

Ik navigeer door mijn ego en pijnstukken heen en laat ik het licht steeds meer binnen.

Inmiddels voel ik de rijkdom van innerlijke rust en vrijheid! 

Dat het je mag inspireren om volledig in je kracht te stappen. Je vibratie te verhogen en je bewustzijn te verruimen.

schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...