VOORWAARDELIJK LIEFDE

Het kan een hele uitdaging zijn om liefde stromend te houden in je (liefdes)relatie. 

De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

Oordelen.
Teleurstelling.
Verwachtingen. 

Projecties. Projecties. Projecties. 

Het duurde lang voor ik dit echt begreep. Ook al snapte ik alle theorie, nog steeds was ik energetisch blind. 

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. 

Obsessies, bezitterigheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen op mijn pad. In mijzelf en in mijn omgeving.

Ook weet ik als geen ander wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. 

Ik weet hoe het voelt om emotioneel volledig afhankelijk te zijn van je omgeving. 

Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Het gevoel dat je volledig ‘vast’ zit in een nachtmerrie.

De ontnuchterende werkelijkheid voor mijzelf is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie. 

De laatste periode ben ik vooral bezig geweest met het Helen van mijn innerlijke wonden ten aanzien van slavernij. En opoffering. 

Mezelf energetisch binnenste buiten gekeerd.

Mijn huidige partnerrelatie dwingt me weer dieper te gaan. Elke dag. 

Ik navigeer door mijn ego en pijnstukken heen en laat ik het licht steeds meer binnen.

Inmiddels voel ik de rijkdom van innerlijke rust en vrijheid! 

Dat het je mag inspireren om volledig in je kracht te stappen. Je vibratie te verhogen en je bewustzijn te verruimen.

to protect what is inside…

to protect what is inside…

"Boundries are not drawn to keep something out, but to protect what's in...' Een van de vaardigheden die ik sterk heb ontwikkeld is concessies doen. Mijn hele leven heb ik al geoefend met meebewegen, invoelen wat er nodig is voor de ander. De...

detox the shit out

detox the shit out

Afgelopen zomer ben ik flink uit mijn comfortzone gegaan. Ik heb na ongeveer 20 jaar de stap gezet om mijn fysieke lichaam eens diep en grondig te reinigen. Mijn tante werkte vroeger in Zeeland in een centrum waar ze volledig verzorgd en begeleid...

death of identity

death of identity

Na 5 jaar heb onlangs mijn rol als coördinator, support en facilitator losgelaten in de Altazar Rossiter Mystery School. Een paar weken geleden heb ik mijn laatste dag in dit prachtige veld doorgebracht. Telkens bleef het stil. Het klopt voor mij,...