VOORWAARDELIJK LIEFDE

Het kan een hele uitdaging zijn om liefde stromend te houden in je (liefdes)relatie. 

De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

Oordelen.
Teleurstelling.
Verwachtingen. 

Projecties. Projecties. Projecties. 

Het duurde lang voor ik dit echt begreep. Ook al snapte ik alle theorie, nog steeds was ik energetisch blind. 

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. 

Obsessies, bezitterigheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen op mijn pad. In mijzelf en in mijn omgeving.

Ook weet ik als geen ander wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. 

Ik weet hoe het voelt om emotioneel volledig afhankelijk te zijn van je omgeving. 

Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Het gevoel dat je volledig ‘vast’ zit in een nachtmerrie.

De ontnuchterende werkelijkheid voor mijzelf is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie. 

De laatste periode ben ik vooral bezig geweest met het Helen van mijn innerlijke wonden ten aanzien van slavernij. En opoffering. 

Mezelf energetisch binnenste buiten gekeerd.

Mijn huidige partnerrelatie dwingt me weer dieper te gaan. Elke dag. 

Ik navigeer door mijn ego en pijnstukken heen en laat ik het licht steeds meer binnen.

Inmiddels voel ik de rijkdom van innerlijke rust en vrijheid! 

Dat het je mag inspireren om volledig in je kracht te stappen. Je vibratie te verhogen en je bewustzijn te verruimen.

het ware gezicht van de liefde

het ware gezicht van de liefde

Ik kijk hem aan... ik heb hem 7 weken niet gezien. Hij ligt op de IC aan alle mogelijke ingewikkelde apparatuur. Het komt goed met hem, maar nu nog niet. Hij ziet eruit alsof hij knokt en dat is ook zo. Ik wist niet of ik hem ooit nog zou zien, na...

back in flow

back in flow

Pijnlijke innerlijke erkenning. Ruim 4 maanden heeft het geduurd. Mijn innerlijke proces wat mij onbewust het stilzwijgen oplegde. Het vroeg innerlijk loslaten van illusies van 'wat had kunnen zijn'. Het was geen bewuste keuze om zo lang mijzelf...

UNBORN SOULS

UNBORN SOULS

Mijn seksualiteit kleurt op intense wijze mijn leven. Ook binnen het spectrum van moederschap, zwangerschap, kinderwens, voorbehoedsmiddel, abortussen en miskramen. Mijn inwijding in mijn vrouwelijkheid heeft absoluut impact gehad. Toen ik...