OWNERSHIP.
EMPOWER YOURSELF.

 

ENERGIEWERK IS TAILOR MADE

Bij individuele begeleiding werk ik niet met vaste programma’s en stem mij altijd af op jouw hulpvraag in het moment. 

Investering

Ik werk met individuele transformatie trajecten [en met stellen] van minimaal 3 sessies [1x per maand]. Losse ‘opvolg’ sessies zijn mogelijk na afronden van een traject. 

Financiële investering per individuele sessie is €200,- excl. btw [sessies van 2 uur] en voor stellen €300,- excl. btw [sessie van 3 uur].

Deelname aan een clearing workshop kan een laagdrempelige wijze zijn om nader kennis te maken met mij, mijn energie en mijn werkwijze. Losse ‘opvolg’ sessies zijn mogelijk na afronden van een traject. De workshops hebben verschillende tarieven, informatie vindt je op de pagina over de desbetreffende workshop.

Momenteel heb ik een ‘clienten stop’ voor aannemen van nieuwe clienten in mijn prakijk. Ik heb een lange wachtlijst en neem te ruimte eerst deze sessies te faciliteren voordat ik weer nieuwe clienten aanneem. Voor sessies met stellen is wel ruimte.

Werkwijze

Emoties ervaar je namelijk altijd IN je lijf, ook al is je emotionele lichaam groter dan je fysieke lichaam. Enkel in contact met je lichaam – in het hier en nu – maak je verbinding met energie die getransformeerd mag worden. 

Ik faciliteer jouw eigen innerlijke reis naar het hervoelen, hervinden en herpakken van je eigen ‘empowerment’. Het vraagt meerdere sessies om laag voor laag vastzittende energie te ontladen en ruimte te maken voor heling. 

‘Rianne faciliteert je om je ziel te bevrijden. Om jouw persoonlijke kracht, waardigheid en heiligheid opnieuw in eigendom te nemen. Ze maakt, in een veld van liefde en licht en in overgave aan spirit, met jou een innerlijke reis dwars door alle dimensies en tijd en ruimte heen. Alles wat jou onderdrukt wordt doordrenkt met liefde en licht. Voor de ‘mind’ niet te verklaren. Maar met elke sessie voel ik mijn ziel sterker door mij heen. Kom ik thuis in mijn lichaam en in mijzelf. En stroomt mijn levensenergie. Ontwaakt vrijheid en vreugde in mij om mijn zielspad te gaan.’

Ik werk met de Bridgeman Zelfrealisatie Methode©. Ik richt mij op het:

  • optimaliseren van alle bestaanslagen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  • het verruimen van je bewustzijn
  • verhogen van je trilling
  • herbalanceren van je seksuele energie/scraal chakra 
  • het laten doorzien van je eigen persoonlijkheid, systemen en programmeringen
  • transformeren van pijnstukken bij de wortel
  • verduurzamen en manifesteren van je leven vanuit dankbaarheid, vrijheid en liefde

De interventiemethoden die ik hanteer zijn o.a. Altazar Methode, Regressie & Reincarnatie, EFT, Systemisch werk en Sjamanistische methoden uit de Bridgeman Transformatie Coach Training©.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

13 + 12 =