OWNERSHIP.
EMPOWER YOURSELF.

 

ENERGIEWERK IS TAILOR MADE

Bij persoonlijke begeleiding werk ik niet met vaste programma’s en stem mij altijd af op jouw hulpvraag in het moment. Op dit moment bied ik alleen mentorschap trajecten aan voor stellen/partners/geliefden en heb ik een tijdelijke clienten-stop voor 1:1 trajecten. Indien er interesse is in diepgaande persoonlijke energetische begeleiding, neem dan contact op per email, dan leg ik je graag uit hoe het mentorschap eruit ziet en wat de investering is.

Niet in woorden te beschrijven. Na de eerste sessie bij Rianne wilde ik woorden geven aan hoe ze mij ondersteunde. Ze kwamen niet. Nu na een derde sessie en meerdere workshops komen ze eigenlijk nog steeds niet. En juist deze woorden-loosheid, deze stilte zegt alles. De manier van ondersteuning, coaching, teaching van Rianne voelt voor mij zo beyond dat ik er geen woorden voor kan vinden die dit weerleggen. Toen ik na Rianne even niet gezien te hebben voor coaching of workshop weer mee deed met een chakra clearing en haar energie en begeleiding weer mocht voelen, zakte ik in mezelf. En daar kwam een woord. Thuiskomen. Rianne laat mij thuiskomen in mijzelf. Haar energie, haar puurheid, haar commitment, haar zorgvuldige directheid. Haar gevoeligheid en hoe ze deze precies in de juiste woorden kan weerleggen voelen beyond, magisch en helpen mij thuis te komen in mijzelf. Voorbij alle bullshit, recht in m’n hart. Thuiskomen in mezelf. Mijn levensvreugde en kracht weer ervaren, genieten, zijn, overgave, eigenwaarde. Dankjewel lieve Rianne, voor jouw zijn, een onderdeel zijn op mijn pad en dat van velen.

Werkwijze

Emoties ervaar je namelijk altijd IN je lijf, ook al is je emotionele lichaam groter dan je fysieke lichaam. Enkel in contact met je lichaam – in het hier en nu – maak je verbinding met energie die getransformeerd mag worden. 

Ik faciliteer jouw eigen innerlijke reis naar het hervoelen, hervinden en herpakken van je eigen ‘empowerment’. Het vraagt meerdere sessies om laag voor laag vastzittende energie te ontladen en ruimte te maken voor heling. 

‘Rianne faciliteert je om je ziel te bevrijden. Om jouw persoonlijke kracht, waardigheid en heiligheid opnieuw in eigendom te nemen. Ze maakt, in een veld van liefde en licht en in overgave aan spirit, met jou een innerlijke reis dwars door alle dimensies en tijd en ruimte heen. Alles wat jou onderdrukt wordt doordrenkt met liefde en licht. Voor de ‘mind’ niet te verklaren. Maar met elke sessie voel ik mijn ziel sterker door mij heen. Kom ik thuis in mijn lichaam en in mijzelf. En stroomt mijn levensenergie. Ontwaakt vrijheid en vreugde in mij om mijn zielspad te gaan.’

Ik werk met de Bridgeman Zelfrealisatie Methode©. Ik richt mij op het:

  • optimaliseren van alle bestaanslagen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  • het verruimen van je bewustzijn
  • verhogen van je trilling
  • herbalanceren van je seksuele energie/scraal chakra 
  • het laten doorzien van je eigen persoonlijkheid, systemen en programmeringen
  • transformeren van pijnstukken bij de wortel
  • verduurzamen en manifesteren van je leven vanuit dankbaarheid, vrijheid en liefde

De interventiemethoden die ik hanteer zijn o.a. Altazar Methode, Regressie & Reincarnatie, EFT, Systemisch werk en Sjamanistische methoden uit de Bridgeman Transformatie Coach Training©.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

4 + 1 =