MASTER YOUR JOY.
CRAWL INSIDE.

 

ENERGETISCHE KRACHT VAN GROEPEN   

Naast individuele begeleiding van cliënten facliteer ik regelmatig ‘circle clearing sessies’ met groepen. 

 

Zaterdag 29 januari 2022 ~ Healing Sexual Wounds  ~ fysiek live (VOLGEBOEKT, wachtlijst)

Heb jij het verlangen om diepe energetische wonden te helen die te maken hebben met seksueel misbruik, aanranding of grensoverschrijdend gedrag? Uit dit leven of vanuit vorige levens? Tijdens deze 1-daagse retreat begeleid door Sharon en mijzelf, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, alle levens, alle dimensies en vormen van bestaan. Meer informatie kun je vinden bij de workshop pagina op deze site.

Zaterdag 18 en zondag 19 maart  2022 ~ The Divine Unity ~ fysiek live 

Deze 2 daagse Intensive The Divine Unity richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van jouw innerlijk mannelijke en vrouwelijke energiestroming. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met jezelf, je partner of relaties. Deze twee kosmische polariteiten vragen om een evenwichtige samenwerking. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden. Meer informatie kun je vinden bij de workshop pagina op deze site.

Weekend retraite 10-11-12 juni  ~ The Art of Love ~ fysiek live

Je volledig overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde. Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. In zichzelf en in de partnerrelatie. Persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies. Meer informatie kun je vinden bij de workshop pagina op deze site.

Vrijdag 23 september 2022 ~ Training .into me I see  ~ fysiek live 

Ontdek in deze training de kracht van diepgaande emotionele, lichamelijke intimiteit en seksuele energie. Wil jij graag vanuit overgave, zachtheid, openheid en verbinding leven en omgaan met mensen om je heen, je clienten of het leven zelf? Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid, sensulaiteit en integriteit in verbinding te zijn met jezelf. Je kunt een ander tenslotte alleen ontmoeten en meenemen naar waar je zelf bent geweest. Meer informatie kun je vinden bij de workshop pagina op deze site. 

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

2 + 3 =