MAGNIFY YOUR FEMININE ALIGNMENT

EMBODY | the art of soulfull intimacy

Deze dag-retreat is een transformerende reis o.a. gericht op inner unity healing, source healing, womb healing en chakra healing.

Je verhoogt je trilling, je verruimt je bewustzijn en je optimaliseert je vibratie. Voor jezelf, jouw kinderen en iedereen op aarde.

We werken met ieders persoonlijke inbreng en vraagstukken aangaande (partner)relaties, intimiteit, seksualiteit en genieten van het leven zelf. Blokkades, trauma’s als ook het activeren van jouw authentieke volste potentieel hierin. 

 Alle transformatie is geënt op het belichamen van innerlijke vrije stroom van jouw bezieling!

Wil jij je met het hele universum verbinden door diep onder je eigen huid te kruipen en jezelf waarlijk aan te kijken?

Daardoor dansend en vrijend met het leven jouw bestaan innemen? Gedragen en verbonden zijn met jezelf en je dierbaren?

Wil je volledig comfortabel zijn met je diepste binnenste en vanuit zachtheid en wijsheid je creatiekracht passievol laten stromen?

Tijdens deze dag retreat is alles gericht op het energetisch bedden van jouw authentieke reis om moeiteloos en nieuwgierig onder je eigen huid te leren kruipen. De energetische relatie die jij met jezelf hebt, is namelijk bepalend voor alle andere relaties in je leven en bovendien de relatie met het gehele leven zelf.

Portal Tablets of Light

Tijdens de cirkelmomenten waarbij de innerlijke opschoning en transformatieprocessen plaatsvinden, zullen ook dezePortal Tablets of Lightonderdeel zijn van het energetische krachtveld. Deze creaties zijn tailormade opgestemd op mijn veld als facilitator en de thematiek waarmee we werken. Meer informatie over lichttaal activatieschijven kun je vinden op de website van Moon via www.tabletsoflight.org.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

De snelheid waarmee Rianne een hele veilige, warme en liefdevolle groep weet neer te zetten waarmee je écht de diepte ingaat, niet alleen oppervlakkig. Rianne creëert verbinding binnenin jezelf, maar daarmee ook direct met je naaste omgeving. Dit heeft een enorme impact: de workshop heet unity, maar schept ook direct unity (eenheid) en toont dat je dit vanaf nu altijd zelf kunt bewerkstelligen.

Rianne is een hele goede teacher, scherp, aandacht voor iedereen, veel ruimte voor ieders ontwikkelproces. Het was een waardevolle 2-daagse met veel diepgang, ruimte voor eigen processen en tools om zelf mee verder te gaan. Een rollercoaster aan emoties, gevoelens waar Rianne je ontzettend goed in begeleid.

‘Niet in woorden te beschrijven. Thuiskomen. Rianne laat mij thuiskomen in mijzelf. Haar energie, haar puurheid, haar commitment, haar zorgvuldige directheid. Haar gevoeligheid en hoe ze deze precies in de juiste woorden kan weerleggen voelen beyond, magisch en helpen mij thuis te komen in mijzelf. Voorbij alle bullshit, recht in m’n hart. Thuiskomen in mezelf. Mijn levensvreugde en kracht weer ervaren, genieten, zijn, overgave, eigenwaarde.’

WAT GA JIJ ERVAREN?

Je leert en ervaart aan de hand van mijn werkwijze en energieveld hoe jij je levensvreugde, creativiteit, wijsheid en seksuele essentie helemaal opnieuw inneemt. Je wordt energetisch uitgenodigd om in zachtheid en verbinding ook jezelf aan te kijken. En je daarmee te verbinden met het universum. Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf.

We werken met de energie van de groep in het moment en er is ook individuele aandacht. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel is van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt.

We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, brengen je versnelt dieper in contact met je binnenwereld.

Door contact te maken met jouw waarheid en het veld van universele liefde kun je weer ervaren hoe jouw levensenergie gaat stromen. Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van beperkende patronen. Je leert koorddansen:

 • Tussen diepgang en lichtheid.
 • Tussen levendigheid en verfijnd vertragen.
 • Tussen je schaduw en je potentieel.
 • Tussen je innerlijk mannelijk en vrouwelijk krachtveld.
 • Tussen je ego en je ziel.
 • Tussen je sensitiviteit en je oerlusten.
 • Tussen draagkracht en daadkracht.
 • Tussen ja en nee.
 • Tussen jezelf en de ander.
 • Tussen geven en ontvangen.

Je ontdekt hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert dat jij Je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit energetische volwassenheid!

THE ART OF INTIMACY

Praktische informatie

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 17.30
Investering: €197,- inclusief btw en lunch.

Data:

 • Zaterdag 6 juli | female only edition
 • Zondag 15 september | female only edition
 • Zondag 8 december | female only edition

Locatie: Heart House in Bussum 

Dit traject doorloop je in essentie individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.  

Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

9 + 2 =