BOEKENTIPS.
INSPIRATIE VIDEO’S.

 

VIDEO’S

Innerlijk kompas

In deze Video neem ik je mee in teachings over het innerlijk afstellen van je kompas op jouw unieke behoeften en verlangens. Hoe je je energiesysteem kunt richten op creatie en manifestatie waarbij je je denken, spreken, voelen, beslissen en handelen in uitlijning brengt. 

Verfijn en vertrouw je intimiteitskompas

In deze Video neem ik je mee in de reis voor en met de vrouwen van de derder cirkel .into me I see. Vrouwen die allemaal hun innerlijk kompas hebben leren afstellen op de meest intieme en verfijnde relatie met hun innerlijk mannelijk en innerlijk vrouweijk uniciteit. 

.into me I see | vrouwen uit de 1e cirkel

In deze Video neem ik je mee in de reis voor en met de vrouwen van de eerste cirkel .into me I see, die het verlangen voelen om innerlijk het pad van meesterschap te lopen in het belichamen van hun Vrouw-Zijn vanuit innerlijk energetische uitlijning. 

.into me I see | vrouwen uit de 2de cirkel

In deze Video neem ik je mee in de reis voor en met de vrouwen van de tweede cirkel .into me I see, die het verlangen voelen om innerlijk het pad van meesterschap te lopen in het belichamen van hun Vrouw-Zijn vanuit innerlijk energetische uitlijning. 

Het Heilige Huwelijk

Deze vrouwen delen hun bezielde en doorleefde ervaring en wijsheid over het innerlijk heilige huwelijk n.a.v. deelname aan .into me I see.

In deze video neem ik je mee in een 10 minuten visualisatie en protocol waarmee jij je kunt openen voor je eigen levenskracht, levenslust en levensplezier. 

Breaking up with drama new edition

In dit Webinar van 13 april 2023  neem ik je mee in mijn wijsheid en ervaring i.r.t. over de oorzaken en symbolieken verbonden aan jouw innerlijke Drama Queen. En het deze om te buiten naar rust, evenwicht, lichtheid en levensvreugde!

Breaking up with drama 2022

In dit Webinar neem ik je mee in mijn wijsheid en ervaring, hoe ik mijn innerlijke Drama Queen heb weten om te buigen naar rust, evenwicht, lichtheid en levensvreugde!

Red Tent Event – Internationale Vrouwendag

In dit Webinar neem ik je mee in een ceremonie en tevens activatie van de 7 energetische initiatiepoorten van het vrouwelijk krachtveld. De opname is gemaakt op Internationale Vrouwendag in verbinding met 100 deelnemende vrouwen. 

 

Magnify your Alignment (Webinar)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Webinar Intieme Overgave #1 

In dit Webinar neem ik je mee in verbinding en samenwerking met jouw mannelijk en vrouwelijk krachtveld welke doorwerkt in het innemen van jouw volste potentieel in je eigen levenskracht en levensplezier. 

Webinar Intieme Overgave #2 

In dit Webinar neem ik je mee in verbinding en samenwerking tussen jouw IK-kracht en jouw Zielenkracht welke doorwerkt in het innemen van jouw volste potentieel in je eigen levenskracht en levensplezier. 

Webinar Intieme Overgave #3

 In dit Webinar neem ik je mee in de dynamiek tussen geven en ontvangen. Een goede balans hierin werkt door in het innemen van jouw volste potentieel in je eigen levenskracht en levensplezier. 

Webinar Intieme Overgave #4

In dit Webinar neem ik je mee in de dynamiek tussen daadkracht en draagkracht. Een goede balans hierin werkt door in het innemen van jouw volste potentieel in je eigen levenskracht en levensplezier. 

Bezielde seksualiteit en de huid: In gesprek met Willemijn Bos

Rianne Manten spreek met huidarts en energiewerker Willemijn Bos. Samen verkennen ze verschillende aspecten in vrije stroom van seksualiteit en (levens)genot en hoe verkrampingen hierin symbolisch terug te vinden zijn i.r.t. huidaandoeningen en de huidlagen. Zowel de verwonde en verkrampte expressie vanuit de innerlijk mannelijk en vrouwelijk energie als de vrije stroom ervan.

 

Het heilige huwelijk en de huid: In gesprek met Willemijn Bos

Rianne Manten spreek met huidarts Willemijn Bos. Hoe ze haar reis binnen de opleiding .Into me I see van Rianne heeft doorvertaald in haar vak als dermatoloog. En hiermee nu zelf als energiewerker zich inzet voor cliënten met huid vraagstukken. Niet alleen medisch kijkt maar hierin ook de energetische verkrampingen meeneemt in de heling. Hoe het basisconcept van aarde en eenheid, mannelijk en vrouwelijk, vrije stroom van levensenergie, contractie en expansie [ content van .Into me ] ook allemaal in de huid en huidlagen symbolisch terug te vinden zijn. Zowel de verwonde en verkrampte expressie als de vrije stroom ervan. Nieuwsgierig? Luister dan naar de opname.

 

Studio New Earth

Jasper van Studio New Earth en ik gingen samen in gesprek over mijn reis in bewustzijn dit leven. Een reis die vanaf mijn 17de concrete vormen aannam en reeds 30 jaar alles richting geeft in mijn leven. Een openhartig gesprek over een aantal intense worstelingen met mijzelf en het leven. Deel 1 van de 2 gesprekken die we samen hebben opgenomen. 

 

In deze podcast spreek ik met Peter Snauweart van PS: Grow over levenskracht, levenslust en expressie daarvan in partnerrelaties en seksualiteit. 

BOEKENTIPS

 • Liefde en goddelijke seks, Margot Anand
 • Handboek Chakra Psychologie, Anodea Judith
 • Het vrouwelijke en mannelijke in balans, Ineke Verdoner
 • Yoni Shakti, Uma Dinsmore-Tuli
 • Slow Sex The Female Orgasm, Nicole Daedone
 • De kracht van echte mannen, David Deira
 • Verlichte seks, David Deida
 • Het vergeten weten, Sifra Nooter
 • Over het mannelijke in de vrouwe en het vrouwelijke in de man, Karen M. Hamaker-Zondag
 • Seksuele geheimen van de vrouw, Mantak Chai
 • Sacred Sexual Union, Sophia
 • Mindful & mindblowing seks, Jessica Graham
 • De verboden vrouw spreekt, Pamela Kribbe

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

5 + 11 =