EMBODY | the art of the feminine energy

Als jij bent geboren in een fysiek vrouwelijk lichaam, dan zijn jouw lijf en energiesysteem optimaal afgestemd op het kanaliseren van alle shakti-krachtvelden. Jouw belichaamd bewustzijn, trilling, frequentie en vibratie in het energetisch veld van jouw baarmoeder en yoni is hierin essentieel.

De ervaringen van jezelf, jouw moeder, oma’s en alle vrouwen in de voorouderlijn beïnvloedden de volledige hormonale balans in jou.

Ongeacht je leeftijd of fase in je leven. De verbinding en vrije stroom van intuïtie, wijsheid, creatiekracht en innerlijke voeding komt weer volledig vrij als je laag voor laag deze imprints opschoont die diep in je onderbewustzijn verankerd zijn. 

Ik heb speciaal voor jou het .Into the Womb programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit acht krachtige clearings. Elke clearing brengt jou dieper in contact met het veld van de eeuwenoude vrouwelijke bloedwijsheid. Je schoont hiermee ’the land of the womb’ op, voor jezelf, je voorouders en ook je kinderen.

Jij kiest zelf of je één of meerdere clearings doet. Kies je ervoor om alle clearings te doen, dan ontvang je van ons één clearing gratis.

“A woman connected to her womb and the rythems of her life, walks in many worlds.”

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Sinds kort reis ik door ‘het land of my womb’. Wat een mooie, diepgaande en intense reis en wat heeft het me al veel gebracht: ik voel dat er blokkades opgeheven worden en ervaar meer flow en stroming. Vastgezette emotie’ s komen los. Ik doorvoel ze en laat ze los. Dit alles in een rap tempo.  Het geeft me inzichten en meer lichaamsbewustzijn. Ik voel me sterker verbonden met mijn vrouwenlijn en mijn vrouw zijn, dingen vallen op z’n plek.

De Into the Womb clearings zijn voor mij echt waardevol. De thema’s die aan bod komen zijn belangrijk voor de basis van het bestaan als vrouw. Wat ik mooi vind is dat ik niet alleen voor mezelf bezig ben, maar ook voor de vrouwen voor mij en na mij!

Ik sta telkens vol verwondering hoeveel impact dit op mijn hele systeem heeft. Hoe deze vrouwelijke onderwerpen zo diepgeworteld zijn in een lichaam en in het hele systeem. Daar stond ik pas bij stil na het uitvoeren van deze clearings en bij het zien van de effecten ervan.

ANOUK VERTELT OVER HAAR ERVARINGEN….

In deze video zie je een opgenomen gesprek tussen mij en Anouk. We spreken over haar bijzondere ervaringen met de zelfheldingmodules van .into the womb. Welke diepgaande energetische impact en doorwerking het haar heeft gegeven op fysiek vlak, emotioneel en mentaal.

Laat je inspireren voor Anouk haar verhaal…

THE 8 FEMININE SIDDHI’S

De letterlijke vertaling van siddhi is ‘vermogen’, of vaardigheid. De acht vrouwelijke siddhi’s zijn onderscheidend: zij zijn specifiek verbonden aan het bestaan als vrouw. De krachtige fysieke ervaringen die uniek zijn voor het vrouwelijke lichaam, oftewel de acht siddhi’s, zijn:

 • Menarche (eerste keer menstruatie);
 • Menstruatiecyclus;
 • Vrouwelijk orgasme;
 • Zwangerschap;
 • Miskraam/abortus;
 • Bevalling/geboorte;
 • Moedermelk;
 • Overgang.

Deze biologische krachten zijn hormonaal gestuurd en zeer gevoelig voor de invloed van jouw innerlijke- maar ook omgevingsfactoren.

HERVERBINDEN MET BLOEDWIJSHEID

Doordrenk jouw fysieke ervaringen met betrekking tot je siddhi’s met een diepe mate van energetisch bewustzijn en heling. Dan neem jij de vrije stroom van je siddhi’s in.

 • Je schoont het op en activeert het met betrekking tot de innerlijke verwondingen van de acht vrouwelijke siddhi’s.
 • Je transformeert innerlijke blokkades, trauma’s, overtuigingen en imprints van lage trilling zodat jij als vrouw je volste potentieel weer inneemt.
 • Je ontvangt jezelf weer volledig, in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder.

Tijdens deze online clearings doorgrond jij energetisch jouw systeem.

Je transformeert innerlijke blokkades, trauma’s, overtuigingen en imprints van lage trilling zodat jij als vrouw je volste potentieel weer inneemt. Je ontvangt jezelf weer volledig, in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder.

Je werkt met energetische blokkades uit dit leven, vorige levens en met je voorouderlijke imprints. Ongeacht je leeftijd of levensfase is deze innerlijke helende reis relevant en dienstbaar. Niet alleen voor dit leven, maar ook voor alle komende levens.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.  

Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

10 + 11 =