COMPLETELY SURRENDER

TO YOUR SENSUAL FLOW.

 

FREEDOM | of inner flow. weekend retreat

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN LIFE ENERGY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. Alle transformatie is geënt op het belichamen van innerlijke vrije stroom van jouw bezieling!

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.  

We werken met ieders persoonlijke inbreng en vraagstukken aangaande (partner)relaties, intimiteit, seksualiteit en genieten van het leven zelf. Blokkades, trauma’s als ook het activeren van jouw authentieke volste potentieel hierin. 

Tijdens deze weekendretreat is alles gericht op het energetisch bedden van jouw authentieke reis om moeiteloos en nieuwgierig onder je eigen huid te leren kruipen. De energetische relatie die jij met jezelf hebt, is namelijk bepalend voor alle andere relaties in je leven en bovendien de relatie met het gehele leven zelf.

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen. 

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings en interventies sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. Alle programma onderdelen zijn overigens met kleding ‘aan’ en niet gericht op onderlinge seksuele interactie. Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. 

Retraite: Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november 2024

Hoe laat: Ontvangst vrijdag 10.30 uur en afronding zondag +/- 16.00. Investering is €967,- inclusief btw. 

Waar: ZeeVELD. Er zijn 2 overnachtingen bij de prijs inbegrepen en tevens ontbijt, lunch en avondmaaltijd (vegetarisch). Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie.

 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

”De weekend retraite heb ik ervaren als diep helend. Delen die al zo lang gezien en gehoord willen worden maar onbewust of bewust verstopt of verdrongen waren. Worden in beeld gebracht en doorleefd. Je krijgt zicht op hoe het wegstoppen je levensgeluk in de weg staat. Leer opnieuw je grenzen kennen en waar je jezelf ooit in de steek hebt gelaten. Contact met je levensgenot is wat je ervoor terug krijgt. Rianne is de juiste persoon die vanuit haar doorleefde wijsheid niets in de weg zal laten staan om jou naar inzicht te leiden. Instant empowerment in action promised.”

Ik heb het weekend ervaren als onwijs bijzonder en liefdevol, wat ben ik dankbaar dat ik mij laat begeleiden door jou sinds vorig jaar. Ik zeg bewust “laat begeleiden”, want dat laat ik nooit toe, ik leek heel gemakkelijk te coachen, maar dat kon ik gewoon manipuleren of ervoor weglopen. Dat kan bij jou niet, daar waar jij geweest bent en dat zo deelt, maakt het voor mij veilig om te openen. En dat was de basis voor dit weekend, ik voelde me veilig en kon daardoor nog beter bij mijn gevoel komen. En omdat we een weekend samen waren, kon ik er ook niet onderuit of ervoor weglopen/afvinken. De groepsdynamiek was echt fantastisch en onze ervaringen met elkaar was super waardevol.

Ik heb genoten van het weekend. Vond het een mooie en bijzondere ervaring. Dankzij de innerlijke processen, heb ik echt mijzelf weer gevonden. In de week na de retraite voelde ik zoveel liefde, kracht en energie. En nog steeds. Heerlijk!’

KOORDDANSEN.

Je leert en ervaart aan de hand van mijn werkwijze en energieveld hoe jij je levensvreugde, creativiteit, wijsheid en seksuele essentie helemaal opnieuw inneemt. Je wordt energetisch uitgenodigd om in zachtheid en verbinding ook jezelf aan te kijken. En je daarmee te verbinden met het universum. Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf.

We werken met de energie van de groep in het moment en er is ook individuele aandacht. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel is van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt.

We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, brengen je versnelt dieper in contact met je binnenwereld.

Door contact te maken met jouw waarheid en het veld van universele liefde kun je weer ervaren hoe jouw levensenergie gaat stromen. Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van beperkende patronen.

Je leert koorddansen:

  • Tussen diepgang en lichtheid.
  • Tussen levendigheid en verfijnd vertragen.
  • Tussen je schaduw en je potentieel.
  • Tussen je innerlijk mannelijk en vrouwelijk krachtveld.
  • Tussen je ego en je ziel.
  • Tussen je sensitiviteit en je oerlusten.
  • Tussen draagkracht en daadkracht.
  • Tussen ja en nee.
  • Tussen jezelf en de ander.
  • Tussen geven en ontvangen.

Je ontdekt hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert dat jij Je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit energetische volwassenheid!

PORTAL TABLETS OF LIFE

Tijdens de cirkelmomenten waarbij de innerlijke opschoning en transformatieprocessen plaatsvinden, zullen ook deze Portal Tablets of Lightonderdeel zijn van het energetische krachtveld. Deze creaties zijn tailormade opgestemd op mijn veld als facilitator en de thematiek waarmee we werken. Meer informatie over lichttaal activatieschijven kun je vinden op de website van Moon via www.tabletsoflight.org.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.  

Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

 

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

11 + 15 =