CHAKRA HEALING

TRANSFORM YOUR SHADOW

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy 

 

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht. 

Ben jij benieuwd hoe jij je liefdevoller, energieker, vrijer en evenwichtiger kunt voelen? Vol in verbinding met jezelf en de buitenwereld? Clear je chakra’s en ervaar een intiem evenwicht met je innerlijke wereld

Innerlijke vrijheid gaat o.a. over leven vanuit eigenwaarde, in contact met jouw waarheid, je behoeften, verlangens en je grenzen. Het vraagt volledige integriteit en intimiteit met jouw binnenwereld en energetische opschoning met jouw onderbewuste. Jouw onderstroom.

Wanneer jij jouw innerlijke schaduw (er)kent, omarmt en transformeert kun jij jezelf moeiteloos laten zien. Veilig en vanuit eigenwaarde. Vol vertrouwen en met overgave. Je kunt volledig intiem zijn met jezelf en met een ander. Oordeelloos, schaamteloos.

Open jezelf voor jouw volste potentieel!

In jouw lichaam bevinden zich plekken waar energie samenkomt. Deze plekken zijn als het ware besturingssystemen die informatie verzamelen en verwerken. Dit worden ook wel chakra’s genoemd. Het zijn centra van energetische activiteit waar levensenergie wordt ontvangen, geëxpandeerd en uitgedrukt. Het zijn als ware stations die verschillende frequenties ontvangen en uitzenden. Bewust en onbewust.

Wil je deze levensenergie vrij laten stromen, dan vraagt dit je om te openen. In je onderbewuste zitten alleen gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties enzovoorts die je saboteren of ondermijnen in die vrije stroom van energie. Met gericht energiewerk kun jij dit doorgronden en opschonen.

Het belichamen van de kosmische energie, van onvoorwaardelijke liefde, vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel.

Met dit proces her-claim jij je recht om:

 • Te bestaan;
 • Te voelen en plezier te hebben;
 • Je IK- en manifestatiekracht te belichamen;
 • Te beminnen en bemind te worden;
 • Waarheid te spreken en te horen;
 • Te (door)zien;
 • Wijsheid te belichamen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Zeven chakra’s zeven workshops… Een magische reis gefaciliteerd vol liefde en passie, zacht doch krachtig door Rianne heb ik ervaren als een diepgaande innerlijke reis met zoveel inzichten en heling.’

 

Voor mij is deze wortelchakra clearing een doorbraak geweest! Het gronden gaat nu (voor mijn doen) gemakkelijk. Mijn flow is veel groter en ik voel me opgeruimd. Rianne zet een duidelijk krachtig veld, waarin de veiligheid aanvoelt als een warm bad. Het verwarrende was, dat ik tijdens het proces allerlei dingen op een heel diep niveau doorvoelde. Ik voelde de onveiligheid door mij heen gieren, voordat ik het mocht loslaten, terwijl ik wist dat ik compleet veilig was. Rianne liet ons weten dat ze voor ons bereikbaar was, wanneer je nog vragen had, of wanneer je vast liep met de energie. Dat was heel fijn om te horen, want mijn verwarring was groot. De dagen na de clearing volgde het integratie proces, waarna er subtiele, maar duidelijke veranderingen in mijn gedrag te merken waren. Zelfs zichtbaar voor mijn gezin. Zo voelt een groeiend vertrouwen dus aan! Zo voelt voorzichtige overgave aan! Wat een rust geeft het, als je de controle steeds meer kan loslaten. Dankjewel, lieve Rianne, voor het faciliteren van deze clearing. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Het basis chakra is niet voor niets de basis!

‘De heldere uitleg waar de chakra’s voor staan, de functie als er een vrije stroming en evenwicht is en de schaduwzijdes waar we op vast lopen of blokkeren, de informatie die ligt opgeslagen in deze schijven, de programma’s die we elke dag weer draaien……op een systemische manier inzichtelijk gemaakt in de workshop voor mezelf… Helderheid in schaduw en potentieel.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Deep dive online training; clearings & activaties per chakra

In de online Training faciliteer ik diepgaande energy clearings per chakra. Als jij de onlinetraining Path of the Seven Shadows afneemt ontvang jij:

 • Video’s met duidelijke structuur uitleg;
 • Toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving;
 • Verrijkende teaching per chakra en de invloed die zij uitoefent;
 • Uitleg met verschillende helingsstructuren zodat je jouw unieke pad kan volgen;
 • Aansluiting in een besloten Facebookgroep voor je vragen en ervaringen. Rianne gaat zo nu en dan ook live in deze groep.

De financiele investering voor deze 7 online clearings is Eur 333,-. Je kunt je eigen tempo aanhouden en de clearings doen op de momenten die jouw uitkomen.

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze.

HERBALANCEREN

Er zijn zeven basischakra’s die veel invloed uitoefenen op je hele zenuwstelsel. Deze chakra’s zijn namelijk verbonden aan je ruggenwervel en beïnvloeden primair je zenuwstelsel en daarmee ook je staat van bewustzijn. Als deze niet optimaal in evenwicht zijn, ervaar jij de schaduwkanten die eraan verbonden zijn. We spreken dan over resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Jij wil je -net als iedereen- gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen om wie je bent. We zijn allemaal op zoek naar liefde. Liefde vanuit je omgeving vind je alleen vanuit liefde voor jezelf. Voel jij je cynisch, angstig, verdrietig, woedend of ervaar je veel andere negatieve emoties? Of voel je dat je vaak terugvalt in gedrag en triggers die je overvallen? Dan is de kans groot dat één van je chakra’s niet in evenwicht is.

Jij kunt gelukkig je chakra’s laag voor laag opschonen en weer een diep, liefdevol evenwicht bereiken.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.  

Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

2 + 5 =