ABOUT YOU.
YOU ARE LOVED.

 

IN JE EIGEN KRACHT STAAN

Vaak verbinden we ons vanuit emotionele behoeftigheid. Geven we onze kracht weg omdat we onze schaduwkanten niet onder ogen willen komen. Ontstaan er overtuigen dat ‘om je gelieft te voelen, moet je alles geven. Inclusief je kracht, energie’. Je geeft het recht weg om te kiezen wie je bent en hoe je bent, hoe je liefhebt en wie je liefhebt.

Je geeft je vrijheid weg aan de ander. Je raakt emotioneel afhankelijk van de ander. Er ontstaat voorwaardelijkheid. Vaak ontstaat deze onbalans al in onze vroege jeugd in interactie met onze ouders en dragen we karmische wonden met ons mee die hierop resoneren. We houden emoties vast van lage trilling die angst, schuld, schaamte, verdriet, leugens, illusie en gehechtheid aanraken. Dat is een innerlijk energieveld waarin je onmogelijk in je eigen kracht kunt staan.

Wanneer je jouw schaduw (er)kent, omarmt en transformeert kun jij je laten zien. Veilig en met eigenwaarde. Vanuit vertrouwen en overgave. Je kunt intiem zijn met jezelf en met een ander. Oordeel loos, schaamteloos. Het belichamen van onvoorwaardelijke liefde vraagt dus ownership. Commitment aan je herbalancering van en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel.  

  • In je kracht staan heeft te maken met het leven van jouw authenticiteit en eigenheid. Wanneer je in je kracht staat kun je in vrijheid bewegen in de buitenwereld, je weet wat wel- en niet goed voor jou is en vanuit die wetenschap bepaal je je weg door het leven.
  • In je kracht staan betekent daarmee ook dat de keuzes maakt met een open hart en tegelijkertijd je grenzen stelt. Essentieel hierbij is dat je goed in verbinding bent met je intuïtie. Alleen dan kun je voelen wat dienend voor je is. En wat niet.
  • Als je in je kracht staat ben je je bewust van jouw JA en jouw NEE en die hebben een zeer bepalende rol bij het nemen van beslissingen en uitvoeren van handelingen, ongeacht de mening van anderen.

Dit vertaalt zich door in alle facetten van het leven, zoals het aangaan van relaties, het doen van -voor jou- vervullend werk, het wel- of niet uiten van je mening, het wel of niet doen van een sport of hobby etc. 

KWETSBAARHEID

Vaak zijn we ons niet bewust van onze energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten! De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

Alleen dan kun sta je in je kracht staan vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde. Iedereen is uniek en heeft een uniek karakter met unieke kwaliteiten.

De mate waarin je ruimte maakt voor jouw authentieke zelf en deze een plek geeft in de wereld, is te koppelen aan je mate van kracht en eigenwaarde. Jouw energieveld is een weerspiegeling van alle keuzen die je maakt.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Ervaar jij het verlangen om als vrouw stap voor stap:

De diepte van je eigen kracht te ervaren?
Je innerlijke grootsheid toe te laten en te ervaren?
Te leven vanuit zelfliefde, eigenwaarde en vrijheid?

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

11 + 14 =