ONDERUIT GEHAALD WORDEN

Afgelopen weekend werd ik flink getest door het universum ten aanzien van de vaardigheid om ‘overeind te blijven staan’ op het vlak van partnerrelatie. 

2 jaar geleden zo’n beetje ik had mijn eerste romance met een man na de scheiding. De dag nadat we de eerste fysieke ontmoeting hadden gehad en ik op een erotische roze wolk ronddwaalde… had ik een sessie bij Pamela Kribbe geboekt. 

In de kleine setting met 4 mensen mochten we allen 2 vragen stellen waarbij Pamela zich afstemde op de christus energie van Jeshua en boodschappen en zienswijze channelde. 

Vanuit de roze wolk stelde ik een vraag over mijn verse lover en ‘waarom we op elkaars pad waren gekomen’. 

Daar was ik wel benieuwd naar. 

De strekking van de channeling was helder en ook cryptisch. De interpretatie van woorden kun je op vele manieren toepassen en de ware betekenis van de boodschap miste ik (achteraf gezien) finaal. 

Het klonk heel goed nl. Mijn roze bril kleurde de filtering van de boodschap. 

Little did i know. 

De strekking van de channeling was als vogt: 

‘Je hebt gevraagd om heling op gebied van partnerrelaties. Je wordt geraakt in diepe stukken van jezelf. Je trekt mannen en situaties aan, welke in potentie heling brengen. Echter dit is niet een gemakkelijk proces. 

Heling vraagt om de donkerste delen in jezelf er te laten zijn en het met bewustzijn omringen. De dynamiek met de ander geeft een bedding waarbij er veel naar de oppervlakte komt. 

Zowel positieve als in confronterende zin. Angsten, onzekerheden, verlies van stabiliteit. Je zult onderuitgehaald worden en het zal je in contact brengen met lagen die je nog niet goed kent van jezelf. Dit is je kans het te onderzoeken. 

Je zult controle verlies ervaren. Het is de uitnodiging om er vanuit bewustzijn bij te blijven. Je hoeft niet in controle te blijven. Maar wel ‘wakker/bewust’. Er zullen vanzelf inzichten komen. 

Je bent bereid om in het diepe te springen hierin omdat je vanuit je ziel een duidelijk plan volgt. Zelfrealisatie Je bent vastbesloten om dingen uit te zoeken. Je wilt de diepte in. 

Je hoeft het niet te overzien. Blijf bewust aanwezig met wat er gebeurt en gezien wil worden.’ 

Okay dacht ik… nou dat klinkt goed. Zelfrealisatie en mijn ziel heeft een plan. 

Mooi. Check. Kom maar op, dit kan ik wel. 

Heb ook een mega praktische energie in mij en die was meteen aan boord. 

Dus. 
Echter.
Resume. 

Het werd een reis door de modder. Door de bagger. Ik raakte in diverse ‘dark night’ processen en heb mijzelf tot het bot energetisch uit elkaar getrokken. Al mijn innerlijke gefragmenteerdheid werd die 2 jaar erna zichtbaar. As within, as without. 

Inmiddels enkele lovers, affaires en relaties en een bak aan proceswerk verder ben ik meer innerlijk tot evenwicht gekomen. 

Zo ontvouwde er zich dit weekend in de dynamiek met mijn partner een situatie die mij 2 jaar geleden compleet onderuit had gehaald en direct tot een relatiebreuk had kunnen leiden.

Ik bleef staan. 

Bleef bewust aanwezig terwijl ik het tegelijkertijd even niet meer overzag. 

Mijn controlesysteem bleef behoorlijk kalm, maar voelde wel mijn grens in relatie tot eigenwaarde en integriteit. 

Kon mijn eigen veldhouden.  
We navigeerden ons erdoorheen.  
Pruttelend en ook weer lerend waar ik nog dieper kan helen. 

Dus terugkijkend op deze channeling begrijp ik de ware energie van deze boodschap. En ja, mijn ziel heeft een plan. Die kan dit dragen. Mijn lager ego die stoer riep ‘ah dat klinkt goed, kom maar door’, die heeft het geweten… gelukkig heb ik aan ownership en commitment geen gebrek. 

Be carefull what you wish for. Energy follows intent. 

schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...