VAGE VERLANGENS

Wat mij altijd opvalt als ik vraag bij cliënten naar de (ziels)verlangens ten aanzien van een gewenste partnerrelatie, valt het vaak akelig stil.

Veel cliënten komen n.l. om aan verstrikkingen ten aanzien van het thema partnerrelaties en seksualiteit te werken.Er is verlangen naar een partner, maar hoe dat precies eruit ziet… daar is vaak geen helder beeld bij.

Ik heb het niet over de uiterlijke kenmerken van een persoon of aardse zaken als werk en woonplaats. Ik heb het over energie.

Dynamiek. ‘Ja goeie vraag, dat weet ik eigenlijk niet precies.

’‘Nooit specifiek over nagedacht eigenlijk hoe dat er dan uit zou zien.

’‘Ik weet wel wat ik niet wil, maar wat ik dan wel verlang is eigenlijk een beetje vaag.’

Met bewustzijn voelen weke dynamiek en energetische uitwisseling je verlangt in een partnerrelatie is echter heel waardevol.Want of je nu al in een (fijne) relatie zit of niet, energie volgt intentie. En welke verstrikkingen vragen om heling om deze zielsverlangens te manifesteren?

Welke dynamiek en bedding is voor jou dienend? Wat past bij jouw unieke energetische bedrading?

Zelf schrijf ik al mijn affirmaties, verlangens en intenties die ik kracht bij wil zetten, op in een droomboek. Stem ik af op Spirit en vraag de spirituele intelligentie om met me samen te werken hierin waar het mijn Zielsverlangens ondersteund. Vervolgens laat ik het verlangen ook weer zo veel mogelijk los uit mijn bewustzijn en vertrouw ik op de energie.

Overgave aan de eenheid.

Regelmatig kijk ik terug naar wat ik opgeschreven heb.

Voel ik het nog? Heb ik nieuwe inzichten?

Hoe verhouden mijn intenties zich met de gemanifesteerde realiteit?Kwam mijn verlangen uit hoge trilling of lage trilling?

Dan stel ik ze bij of bestendig innerlijk nog dieper mijn verlangen dat ik al had. Is dit de enige weg? Nee zeker niet. Natuurlijk kun je ook in contact met Spirit je intentie benoemen dat de juiste partner op je pad komt. Echter, deze vorm geeft mij veel inzicht in mijn bedrading. Mijn blinde vlekken en mijn schaduw energieen. Het geeft mij richtingaanwijzers voor groei.

Dit zijn de verlangens die ik een jaar geleden heb geformuleerd. Wellicht inspireert het om zelf ook met (nog meer) bewustzijn in te tunen op jouw eigen verlangens. Welke realiteit wil jij graag manifesteren?

Welke wonden mogen naar de oppervlakte komen die heling vragen zodat je verlangens realiteit kunnen. worden? Het is een ongoing proces van helen, expanderen en meesterschap.

Ik verlang een relatie met een man waarin ik bedding ervaar vanuit vertrouwen, respect, kwetsbaarheid en commitment. Niet een commitment om de commitment. Maar vanuit een vrij verlangen om een duurzame relatie te bouwen. Zonder afhankelijkheid.

Ik verlang een partner waarmee ik veel fysieke verbinding mee heb. Veel aanraking. Knuffelen. Sex. Voelen. Fysieke nabijheid.

Een man waarmee ik chemie ervaar. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Vooral op seksueel vlak.

Ik heb verlangen naar een verbinding waarin ik mijn partner energetisch heel dichtbij voel. Veel intimiteit. Mij begrepen en gezien voelen. Een man die respect heeft en open staat voor wat mijn unieke kwaliteiten zijn als mens en als vrouw. En daarop vertrouwt.

Een man die echt naar MIJ verlangt en liefdevol en zorgvuldig met me omgaat. Open. Kwetsbaar. Vuur voor me heeft.

Ik verlang naar een verbintenis waarin ik gedwongen ben om ook naar binnen te gaan. Voor heling. En hij mij daarin serieus neemt, waarde aan hecht en ruimte geeft en veld kan houden als dat nodig is.

Een partner waarmee ik ideeen, concepten en zienswijzen kan delen en uitwisselen waarmee mijn creatiekracht ruimte kan innemen.

Een man waarmee ik heel vaak de slappelach heb en alleen al geniet van simpel ‘in elkaars aanwezigheid’ zijn.

Een man waarmee ik de sterren van de hemel vrij en bij elke vrijpartij iets nieuws ontdek of ervaar. We alle blokkades in intimiteit en erotiek en seksualiteit die we samen tegenkomen transformeren naar een vrije stroming van de levensenergie. Vanuit een diepe verbinding met elkaar en met source.

Ik verlang een relatie die zich uitbreekt uit de energie van voorwaardelijkheid en elke dag meer ruimte geeft aan de energie van onvoorwaardelijke liefde.

schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...