RAAK ME NIET AAN!

Angst voor genot en de confrontatie met mijn yoni.

Ik kan me nog heel helder voor de geest halen hoe het altijd voelde als mijn partner toenadering zocht, met de intentie om te vrijen. Of het nu een directe of indirecte toenadering was. Ik stond meteen op scherp.

Ik ging n.l. altijd meteen op slot en mijn controlesysteem schoot aan. Aanraking en vrijen was prima, maar wel op mijn manier en mijn voorwaarde en mijn ‘wat dan ook, vul maar in’….

Bij fysieke aanraking die gericht was op mijn fysieke vrouwelijkheid (borsten/tepels/billen) sloegen meteen de stoppen door. De minst geringste beweging of aanraking die ik niet goedkeurde zorgde voor verstijving in mijn lijf.

Ik begreep nooit waarom. Ik vond mijn partner toch aantrekkelijk en voelde liefde voor hem? En had toch verlangen naar intimiteit?

Ik zie nu in dat er stevige beschermers/beschermende energie aanwezig was die altijd zei dat de aanrakingen gewoon niet fijn waren. Net verkeerd getimed.

Het was net niet de juiste timing of tempo. Zei mijn systeem althans. Er was altijd van alles op te merken aan de fysieke handelingen van mijn partner.

Daaronder lag een mix aan energie van lage trilling die ik zorgvuldig oppotte. Trauma van seksueel misbruik en fysiek geweld, mix aan karmische imprints, gebrek aan zelfliefde en zeer lage eigenwaarde en zo verder.

Ik ben mijn reis hierin begonnen 1,5 jaar geleden en dat vroeg ruimte om mijn seksueel misbruik te erkennen en te helen. Mooie en intens proces.

Vervolgens kreeg ik telkens energetische boodschappen door over een yoni massage. Maar ik durfde niet.

Doodeng.

Ik flip al bij het idee van vrijen met een man, dus hoe ga ik dan die yoni massage ontvangen van een vrouw? Super ongemakkelijk voelde het. Maar ik besloot het gewoon te gaan doen. Ik ben tenslotte niet mijn weerstand.

En daar stond ik dan te dansen in mijn blootje met een vreemde vrouw. En daar lag ik dan met mijn benen wijd. ‘Blijven ademen’ zei ik tegen mijzelf. In door je neus en uit door je mond.

Het bleek een magische helende reis. Het was een ware vakvrouw, afgestemd, teder, krachtig en zacht. Het gaf mij moed en vertrouwen dat heling mogelijk is. Ook voor mij.

Vele inzichten en emoties kwamen voorbij die sessie, maar het grootste inzicht dat ik kreeg was dat ik niet bang was om mijn grenzen aan te geven aan haar. Dat ging prima. Grenzen aangeven was ik wel goed in als het ging om seksualiteit.

Mijn grootste confrontatie was de overgave aan genot. Een yoni massage is niet gericht op het krijgen van een orgasme maar het kan en mag wel ontstaan.

Maar jemig, wat een dikke angst zat daarop. Mijzelf toelaten plezierige sensaties waar te nemen. Die vrij te laten stromen zonder doel en oordeel. Zonder schaamte.

Nope. Dikke angst. Angst voor vrije connectie met genot.

En in bredere zin had ik angst om te genieten van het leven.

Ik sprak dit uit naar die vrouw die de yoni massage gaf en die reageerde als een vakvrouw. Het was een flink stevige confrontatie met mijzelf. Ik had dan ook nooit een orgasme als ik met een man aan het vrijen was. Nooit.

Toen ging de knop om.

Vanaf dat moment is mijn innerlijke commitment begonnen aan een diepe energetische opschoning. Een intense ontdekkingsreis die ook heeft geleid tot het openbreken van mijn blokkades. Ook blokkades op het hebben van een orgasme.

Uiteraard is de yoni massage niet het enige wat ik hierin onderzocht en ervaren heb.

Het vroeg energetisch om een liefdevolle open houding te creëren naar mijzelf. Het vroeg aanwezigheid, bewustzijn en innerlijke bedding. Het vermogen om mijn eigen energie systeem te dragen. Het vroeg afgestemdheid op mijn verlangens en mijn grenzen. Het vroeg vertrouwen, veiligheid en respect.

Het vroeg integriteit, waarheid en liefde.

Vandaag de dag ben ik in staat om oordeelloos, schaamteloos, integer, afgestemd, vrij, ongeremd en experimenteel uiting te kunnen geven aan sexualiteit… en voluit te genieten.

Ik geloof dat jij dat ook kunt!

Ben jij ook op zoek naar gedegen richtingaanwijzers en concrete heling om te groeien naar een zuiver voldoenend, vrij, ongeremd, vreugdevol en hartbedragen expressie van seksualiteit?

Neem dan contact met mij op.

Ik geef met Sharon verschillende deep dive clearing workshops die gericht zijn op vrije expressie van seksualiteit, helen van seksueel misbruik en/of afhankelijkheid in je partnerrelatie.

Aan de hand van o.a. begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen, journalling en rituelen schoon jij laag voor laag jouw energieveld op.

Energie die..
– je niet (meer) dient.
– je trilling verlaagt.
– je bewustzijn beperkt.

schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...