PERSONAL MASTERY.
FOLLOW THE ENERGY.

 

Behoeftigheid

Ik ben een vrouw, moeder, vriendin, partner en uiteraard ook een dochter. Een ziel die een menselijke ervaring leeft. Te leren het leven te leven. Vanuit liefde, waarheid en vrijheid.

Mijn lessen gaan over eigenwaarde en veiligheid. Leren in mijn eigen kracht te staan. Volledig, zonder compromissen. Daarin heb ik veel geleerd. Vaak op een harde manier, maar gelukkig ook met humor en lichtheid.

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen op mijn pad. In mijzelf en in mijn omgeving.

Ik ontwikkelde meer en meer een grote innerlijke criticus, dwangmatig gedrag, destructieve patronen. Continue gevoedt door allerlei angsten, boosheid, jaloezie, verdriet, onvrede etc.

Eigenwaarde 

Ik weet wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Het gevoel dat je volledig ‘vast’ zit in een nachtmerrie.

Dat begrijp ik omdat ik:

 • In een relatie langdurig huiselijk geweld heb ervaren en doorleeft.
 • Weet hoe het is om emotioneel verwaarloosd te worden door dierbaren.
 • Weet welke impact seksueel misbruik heeft op intimiteit, veiligheid en seksualiteit.
 • Relaties heb gehad met mannen met allerlei verslavingen zoals gokverslaving, drankverslaving, pornoverslaving etc
 • Psychologisch geweld heb ervaren door mijn hart ‘weg te geven’ aan een narcist en een pathologische leugenaar.
 • Mezelf heb ‘afgebeuld’ met anorexia.
 • Heb ervaren wat het betekent om elke dag de behoeften van een ander prioriteit te stellen boven de behoeften en verlangens van mijzelf.

Schijnveiligheid 

Ik was door alle ervaringen een klein bang muisje geworden wat regelmatig veranderde in een bitch, kattenkop of ijskonijn. Ik creëerde op alle mogelijke manieren een schijnveiligheid door alles mentaal te kaderen en mijn omgeving te controleren.

Ik ben op mezelf gaan wonen toen ik 17 jaar oud was en het eerste wat ik deed was een psycholoog opzoeken. Intuïtief wetende dat er ‘iets niet klopte’ in mij. De grootste shift was het doorzien van mijn eigen energetische onbalans, slachtofferschap en het nemen van ‘ownership’. Dat laatste begreep ik pas ‘echt’ rond mijn 40ste.

Grenzen kon ik aangeven vanuit een harde koude energie en niet vanuit zachtheid en eigenwaarde. De ander was onbewust altijd de ‘vijand’. 20 jaar werken in een harde zakelijke commerciële wereld, gaf mij ook niet de omgeving om mijn vrouwelijke energie, sensitiviteit en eigenwaarde te voeden en ontwikkelen.

Zelfliefde 

Ik heb mijn richting gevonden en geleerd:

 • om voorbij de schaamte en angst de werkelijkheid te zien en te nemen.
 • om mijn programma’s en beschermende persoonlijkheden te doorzien.
 • hoe ik mijn eigen energie kan ‘lezen’ en kan ‘opschonen’.
 • hoe ik de balans kan herstellen tussen mijn eigen mannelijke en vrouwelijke krachtbron.
 • om samen te werken met mijn eigen energieveld en met het universele veld van liefde.
 • hoe mijn energieveld direct weerspiegeld wordt in mijn omgeving en ik dat als kompas kan gebruiken.
 • hoe ik kan leven met een ‘open hart’ naar anderen vanuit liefde en compassie.
 • hoe ik mijn leven kan manifesteren vanuit vrijheid, kracht, lichtheid en eigenwaarde.

Transformatie

Mijn zoektocht naar mezelf heeft geleid tot oneindige reis van processen middels verschillende holistische therapieën; NEI therapie, Chi Neng Qigong, Body Stress Release, Anusara yoga, mindfulness training, EMDR, rebirthing, familieopstellingen, EFT, lichaamswerk, acupunctuur, reiki, NEAT, bioresonantie, Touch for Health, Touch of Matrix, Altazar Methode, vipassana meditatie, readings, homeopathie, regressietherapie en alle technieken uit de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

De laatste 2 jaar heb ik hierin de grootste transformatieprocessen doorlopen bij mijn dierbare spirituele leraren Robert Bridgeman en Altazar Rossiter. Door mijn programma’s stap voor stap te doorzien en laag voor laag af te pellen. 

Facilitator

In mijn hoofd weet ik inmiddels dat ik niets ben en in mijn hart voel ik steeds vaker dat ik alles ben. Elke dag leer ik meer over ‘self empowerment’. Wat dat nu eigenlijk betekent, hoe dat werkt in mij, in anderen, de maatschappij en hoe je alle blokkerende energie hierin kunt herkennen en transformeren. Mijn zelfliefde is elke dag groeiende en voel me meer en meer verbonden vanuit vrijheid.

Ik werk zelfstandig als Transformatief Coach en Energy Facilitator. Tevens werk ik als Teacher bij de Bridgeman Academie en als vrijwilliger voor de Bridgeman Foundation. Ik faciliteer diverse retraites, workshops en online trainingen. Tevens faciliteer ik mijn eigen opleiding en ben ik samen met Robert hoofd teacher in de Bridgeman Coach Training.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

8 + 13 =