FAST MOVING

Dealen met het nu.

Wat veel mensen niet weten… is dat ik ruim 20 jaar in het corporate bedrijfsleven heb gewerkt. 

In de fast moving business oa als marketing manager. En dat heet niet voor niets ‘fast moving’. 

Het is hectisch, chaotisch en vraagt al je flexibiliteit. Want alle plannen wijzigen constant met de dynamiek vanuit de markt. 

Ik was daar jaren lang een redelijk ‘vreemde eend’ als hooggevoelig typetje. Maar ik heb het ook heel leuk gehad, veel geleerd en ook vele energetische spieren mogen trainen. 

Zo heb ik een aantal jaar voor een vrouw gewerkt die een ‘hoge pief’ was bij een van de corporates. Ze was heel chaotisch en werkte nogal ‘on bemand’. 

Ik ben zelf redelijk planmatig en zelfstandig en had elke dag mijn eigen planning en prioriteiten helder… maar… als ik in de ochtend mijn mail opende, was het altijd een verrassing! 

Ze werkte nl elke dag tot diep in de nacht en bedacht dan allerlei vraagstukken die ik die ochtend dan moest oplossen voor haar. 

“Kun je even voor 10 uur dit en dat uitzoeken. Kun je even voor 12 uur een ppt presentatie maken voor me over …, kun je een analyse maken die ik over een uur nodig heb voor het MT”… and so on. 

En dan niet 1 mail. 2,3 soms 4… met allemaal ‘het moet nu meteen’ energie erin. En snel. En goed. 

Mijn hele systeem stond altijd strak van de stress hierdoor. Ik ben nogal perfectionistisch en de vragen waren nooit heel simpel. Maar ik heb die jaren geleerd daar mee te dealen. 

Ik voelde namelijk ook haar vertrouwen in mij. En ik lever graag resultaat. Uitdaging!? Daar loop ik niet voor weg. 

Net zoals ik nu ook mijn sessies met cliënten doe. Vanuit dezelfde energie.

Ik leerde in die periode om snel te schakelen. Essentie eruit te halen. Alles te overzien zodat ik snel kon schakelen in de content. Want ik had weinig tijd en moest kwaliteit leveren. 

Anders lag ik eruit. 

Dus ik ging hard werken. En harder. En harder.

De instructies waren altijd beperkt dus ik moest diep vertrouwen op mijn invoelendheid en besluitvaardigheid. 

Met risico dat ik ernaast zat. Wat ook wel gebeurde, maar dat maakt me nog scherper de volgende keer. 

Ik leerde te vertrouwen op mijn kwaliteiten en begrijpen wat het betekend om ‘aan te staan’. 

Menig keer heb ik zitten janken van de stress als ik weer een deadline gehaald had. Ik had toen nog niet de skills om mijzelf te managen op alle bestaanslagen. Dus het had zijn weerslag. 

Mijzelf energetisch managen, dat heb ik de afgelopen jaren geleerd bij Bridgeman! 

Werken voor Bridgeman Lichtwerkers AcademieTerra Nova Center en vanuit mijn eigen praktijk is een hele andere wereld. En tegelijkertijd kan ik elke dag gebruik maken van de kwaliteiten die ik in de corporate wereld ontwikkeld heb. 

Werken met de realiteit van het aardse bestaan en tegelijkertijd bedding creëren voor energiewerk en healing is soms best een uitdaging!

Dat vraagt focus, overgave, besluitvaardigheid en vertrouwen. 

Ik ben het universum diep dankbaar voor mijn tijd in de fast moving wereld. Want het heeft me vele ervaringen en lessen gegeven, waar ik nu de vruchten van kan plukken. 

Zeker vandaag de dag. In de dagdagelijks verdere ontvouwing van de nieuwe realiteit. 

Waarin we allemaal verbonden zijn en uitgenodigd worden om te schakelen, te bewegen en ons over te geven aan de stroom van het leven. 

Het leven is een feest. Ook nu. En al helemaal als je met zulke fijne lieve mooie collega’s mag werken!!!
Ik hou van jullie

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...

mijzelf als vrouw innerlijk ontmoeten

mijzelf als vrouw innerlijk ontmoeten

De grootste periode in mijn leven had ik een enorme onrustige geïrriteerde kriebel als ik iets zag over vrouwencirkels en activiteiten met alleen maar vrouwen. Ik vond het onzin. Voelde bakken met weerstand om ‘het vrouwelijke’ zo overdreven...

de kunst van koorddansen

de kunst van koorddansen

Wat een fantastische workout is het toch. Om in elke moment opnieuw afgestemd te zijn [ of weer te raken ]. Op mijzelf en in mijzelf. Mijn hart te voelen. Licht of zwaar. En gedurende de dag keer op keer symbolisch in en uit ademen door mijn...