een nieuwe ochtend

Er was eens een nacht

Nazomer, warm en bloemig

Op een idyllische plek in de natuur

Maanlicht, kampvuur, jij en ik

Een nacht

Waarbij alle sterren samenvielen

De energie versmolt in tijdloosheid

Vanuit een bedding van puur gelukzaligheid

Een nacht

Waarbij wij samen non stop de liefde vierden

Buiten, bij het kampvuur onder de sterren

Vergezeld door liefdevolle wezens

Een nacht

Waarbij alles waarvan ik wist dat het bestond

Ineens op celniveau voelbaar was, aanwezig

Zuivere penetratie op zielsniveau

Er was eens een ochtend

Waarbij ik wakker werd vanuit diep weten

Dat ik klaar was om te sterven

Vanuit diepe innerlijke vrede

Er was eens een andere nacht

Inmiddels winter en koud

Onwennig op een onbekende plek

Maanlicht, digitaal vuurtje op de tv, jij en ik

Een nacht

Waarbij alle sterrenstelsels uit elkaar spatte

Ongrijpbaar, onlogisch en onrustig

Vanuit een bedding van onzuiverheid

Een nacht

Waarvan ik wist dat die zou komen

Vanuit diep weten

Onomkeerbaar door liefdeloze krachtvelden

Een nacht

Waarbij ik elke minuut mocht aankijken

Langzaam, aftellend, genadeloos

Pure eenzaamheid, jij slapend naast mij

Een nacht

Waarvan ook de ochtend weer kwam

Met een afscheid zonder veel woorden

Een laatste blik, zielloze energie

Weken verder, wederom is het nacht

Waarbij de zwangere leegte zich omhult voelt

Ik mijzelf mag koesteren in mijn eigen schoot

De nieuwe ochtend zachtjes verwelkomend

Dankbaar.

The Art of Life!

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...

mijzelf als vrouw innerlijk ontmoeten

mijzelf als vrouw innerlijk ontmoeten

De grootste periode in mijn leven had ik een enorme onrustige geïrriteerde kriebel als ik iets zag over vrouwencirkels en activiteiten met alleen maar vrouwen. Ik vond het onzin. Voelde bakken met weerstand om ‘het vrouwelijke’ zo overdreven...

de kunst van koorddansen

de kunst van koorddansen

Wat een fantastische workout is het toch. Om in elke moment opnieuw afgestemd te zijn [ of weer te raken ]. Op mijzelf en in mijzelf. Mijn hart te voelen. Licht of zwaar. En gedurende de dag keer op keer symbolisch in en uit ademen door mijn...