een nieuwe ochtend

Er was eens een nacht

Nazomer, warm en bloemig

Op een idyllische plek in de natuur

Maanlicht, kampvuur, jij en ik

Een nacht

Waarbij alle sterren samenvielen

De energie versmolt in tijdloosheid

Vanuit een bedding van puur gelukzaligheid

Een nacht

Waarbij wij samen non stop de liefde vierden

Buiten, bij het kampvuur onder de sterren

Vergezeld door liefdevolle wezens

Een nacht

Waarbij alles waarvan ik wist dat het bestond

Ineens op celniveau voelbaar was, aanwezig

Zuivere penetratie op zielsniveau

Er was eens een ochtend

Waarbij ik wakker werd vanuit diep weten

Dat ik klaar was om te sterven

Vanuit diepe innerlijke vrede

Er was eens een andere nacht

Inmiddels winter en koud

Onwennig op een onbekende plek

Maanlicht, digitaal vuurtje op de tv, jij en ik

Een nacht

Waarbij alle sterrenstelsels uit elkaar spatte

Ongrijpbaar, onlogisch en onrustig

Vanuit een bedding van onzuiverheid

Een nacht

Waarvan ik wist dat die zou komen

Vanuit diep weten

Onomkeerbaar door liefdeloze krachtvelden

Een nacht

Waarbij ik elke minuut mocht aankijken

Langzaam, aftellend, genadeloos

Pure eenzaamheid, jij slapend naast mij

Een nacht

Waarvan ook de ochtend weer kwam

Met een afscheid zonder veel woorden

Een laatste blik, zielloze energie

Weken verder, wederom is het nacht

Waarbij de zwangere leegte zich omhult voelt

Ik mijzelf mag koesteren in mijn eigen schoot

De nieuwe ochtend zachtjes verwelkomend

Dankbaar.

The Art of Life!

schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...