COMPLETELY SURRENDER

TO YOUR SEXUALITY.

 

MASTER | the art of love. weekend retreat

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY AND SEXUALITY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. In zichzelf en in de partnerrelatie. Dit is een proces van persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.  

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te ZijnJij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze weekend retraite ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen ten aanzien van je partnerrelatie imprints, je seksualiteit en levensenergie.  

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. Alle programma onderdelen zijn overigens met kleding ‘aan’ en niet gericht op onderlinge seksuele interactie. Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. 

Mogelijkheid: vrijdagavond 10 december, zaterdag 11 december en zondag 12 december (nog plaats)

Mogelijkheid: vrijdagavond 4 februari, zaterdag 5 februari en zondag 6 februari (nog plaats)

Hoe laat: Ontvangst vrijdag 18.00 uur en afronding zondag +/- 17.30. Investering 2021: €639,- inclusief btw. Investering 2022: €749,- inclusief btw i.v.m. prijsverhoging bij het retraitecentrum.

Waar: ZeeVELD  [www.zeeveld.nl]. Er zijn 2 overnachtingen bij de prijs inbegrepen en tevens 2x ontbijt, lunch en avondmaaltijd (vegetarisch).

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. 

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Een partnerrelatie is in onze maatschappij de centrale emotionele relatie. De relatie waarbij je de grootste spiegeling ervaart ten aanzien van je schaduwkanten. De grootste fabel van deze tijd over romantische liefde is dat de ander jouw (ego) verlangens moet kunnen bevredigen. Voor veel mensen samengevat in: ‘wat krijg/haal ik uit deze relatie? 

De ontnuchterende werkelijkheid is dat een ware liefdesrelatie een ego-vermorzelaar is. Ik ervaar het als een intens pad naar onvoorwaardelijke liefde en zelfrealisatie.  

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

7 + 11 =