TINDER EN HEALING

Sommige energetische imprints zitten diep. Karmisch, DNA, systemisch. And so on. 
Ik ben zelf al een poos (energetisch) aan het afpellen op het partnerrelatie-thema. Een jaar geleden ben ik na mijn scheiding op tinder gegaan om hierop te helen. 

Op tinder om te helen? Zekers. 

Want alle contacten en dates hebben mij triggers gegeven die me inzichten gaven over mijn systeem. Mijn overtuigingen en mijn trauma’s. Op alle lagen. Ik heb me volledig opengezet voor alle ervaringen om tot diep in mijn systeem te kunnen helen. altijd open over geweest. 

Had vooraf een protocol gedaan en een tinder-intentie weggezet. En man o man, wat heeft het me veel gebracht het afgelopen jaar. Elke trigger heb ik aangegrepen om diep energetisch te helen, transformeren en te releasen op mijn vrouwelijkheid en sexualiteit. 

Angst voor afwijzing, bindingsangst, manipulatie, mezelf weggeven, afhankelijkheid, symbiose, narcisme, bedrog, jaloezie, porno, open relatie, vreemdgaan, misbruik, versmelten and so on. 

De non en de hoer en al mijn gefragmenteerde delen zijn allemaal voorbij gekomen. Stap voor stap aan het integreren. Elke dag heler en meer authentiek. 

Soms niet geheel vrijwillig 🤪 maar alsnog met dankbaarheid mijn lessen aangenomen. 

Hoe dankbaar ben ik dat ik zelf als Transformatief Coach en Energiewerker mijn eigen donkerte kan transformeren. As within, as without. 

En ook regelmatig met hulp. Want ik heb/had de nodige donkere energie in mijn systeem waar ik blinde vlekken op had.

Elke dag diep dankbaar voor mijn dierbare vriendinnen (godinnen eigenlijk) en mentoren. zij hebben mij op cruciale momenten gespiegeld. 

Ik heb zeer intens nare ervaringen gehad en extatisch goddelijke. Beide even waardevol. Ik ben alle contacten van het afgelopen jaar dankbaar voor alle lessen en ervaringen en richtingaanwijzers.. 1 man in het bijzonder, maar die weet dat ook. 

‘Doe nu eens rustig aan’ hoor ik regelmatig. Ik heb de neiging om vol gas te gaan in mijn leven. Laatste weken heb ik duidelijke signalen en spiegels gekregen dat ik nu koers mag gaan wijzigen.

Ik ben nu precies een jaar verder en mijn lieve vriend en mentor Robert zei op mijn 44ste verjaardag laatst ‘lieverd, hou je partner-plek nu maar eens vrij voor een man die echt energetisch bij je past en hou die plek niet constant bezet met mannen die geen match voor je zijn. Zeker op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. 

Tijd voor een nieuwe fase! Ik manifesteer een diepe romantische connectie op zielsniveau en ook een energetische match hier in deze aardse time/space reality. Op alle lagen. In een vorm die bij me past.

🙏
schuurpapier voor mijn hart

schuurpapier voor mijn hart

Het is een paar jaar geleden dat ik smoorverliefd werd op een man. Mijn “droomprins” na de scheiding. Ik kwam er echter pas na een aantal maanden achter dat hij me bedroog. En niet zomaar. Hij had gelogen over zijn identiteit. Zijn naam. Zijn...

tête-à-tête met Zeus

tête-à-tête met Zeus

Mijn offer op de heilige berg. Ik zat in een restaurant met mijn vriendin aan het begin van deze zomer. We hadden een flinke innerlijke reis gemaakt de dagen ervoor tijdens het Estatic Dance Festival en tijdens het eten waren we aan het...

lekker onzuiver

lekker onzuiver

Zo'n dag dat je voelt; okay?.... dusssssssss.... Met zo'n blik erbij als op deze foto. Zo'n dag. Vandaag heb ik zo'n dag want vanmorgen had ik een pijnlijk confronterende wandeling. Niet een mega charmante foto. Maar ja... zo waren mijn sensaties...