TINDER EN HEALING

Sommige energetische imprints zitten diep. Karmisch, DNA, systemisch. And so on. 
Ik ben zelf al een poos (energetisch) aan het afpellen op het partnerrelatie-thema. Een jaar geleden ben ik na mijn scheiding op tinder gegaan om hierop te helen. 

Op tinder om te helen? Zekers. 

Want alle contacten en dates hebben mij triggers gegeven die me inzichten gaven over mijn systeem. Mijn overtuigingen en mijn trauma’s. Op alle lagen. Ik heb me volledig opengezet voor alle ervaringen om tot diep in mijn systeem te kunnen helen. altijd open over geweest. 

Had vooraf een protocol gedaan en een tinder-intentie weggezet. En man o man, wat heeft het me veel gebracht het afgelopen jaar. Elke trigger heb ik aangegrepen om diep energetisch te helen, transformeren en te releasen op mijn vrouwelijkheid en sexualiteit. 

Angst voor afwijzing, bindingsangst, manipulatie, mezelf weggeven, afhankelijkheid, symbiose, narcisme, bedrog, jaloezie, porno, open relatie, vreemdgaan, misbruik, versmelten and so on. 

De non en de hoer en al mijn gefragmenteerde delen zijn allemaal voorbij gekomen. Stap voor stap aan het integreren. Elke dag heler en meer authentiek. 

Soms niet geheel vrijwillig 🤪 maar alsnog met dankbaarheid mijn lessen aangenomen. 

Hoe dankbaar ben ik dat ik zelf als Transformatief Coach en Energiewerker mijn eigen donkerte kan transformeren. As within, as without. 

En ook regelmatig met hulp. Want ik heb/had de nodige donkere energie in mijn systeem waar ik blinde vlekken op had.

Elke dag diep dankbaar voor mijn dierbare vriendinnen (godinnen eigenlijk) en mentoren. zij hebben mij op cruciale momenten gespiegeld. 

Ik heb zeer intens nare ervaringen gehad en extatisch goddelijke. Beide even waardevol. Ik ben alle contacten van het afgelopen jaar dankbaar voor alle lessen en ervaringen en richtingaanwijzers.. 1 man in het bijzonder, maar die weet dat ook. 

‘Doe nu eens rustig aan’ hoor ik regelmatig. Ik heb de neiging om vol gas te gaan in mijn leven. Laatste weken heb ik duidelijke signalen en spiegels gekregen dat ik nu koers mag gaan wijzigen.

Ik ben nu precies een jaar verder en mijn lieve vriend en mentor Robert zei op mijn 44ste verjaardag laatst ‘lieverd, hou je partner-plek nu maar eens vrij voor een man die echt energetisch bij je past en hou die plek niet constant bezet met mannen die geen match voor je zijn. Zeker op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. 

Tijd voor een nieuwe fase! Ik manifesteer een diepe romantische connectie op zielsniveau en ook een energetische match hier in deze aardse time/space reality. Op alle lagen. In een vorm die bij me past.

🙏
het ware gezicht van de liefde

het ware gezicht van de liefde

Ik kijk hem aan... ik heb hem 7 weken niet gezien. Hij ligt op de IC aan alle mogelijke ingewikkelde apparatuur. Het komt goed met hem, maar nu nog niet. Hij ziet eruit alsof hij knokt en dat is ook zo. Ik wist niet of ik hem ooit nog zou zien, na...

back in flow

back in flow

Pijnlijke innerlijke erkenning. Ruim 4 maanden heeft het geduurd. Mijn innerlijke proces wat mij onbewust het stilzwijgen oplegde. Het vroeg innerlijk loslaten van illusies van 'wat had kunnen zijn'. Het was geen bewuste keuze om zo lang mijzelf...

UNBORN SOULS

UNBORN SOULS

Mijn seksualiteit kleurt op intense wijze mijn leven. Ook binnen het spectrum van moederschap, zwangerschap, kinderwens, voorbehoedsmiddel, abortussen en miskramen. Mijn inwijding in mijn vrouwelijkheid heeft absoluut impact gehad. Toen ik...