SURRENDER.
TO YOURSELF AND LIFE.

the art of life | training

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY ~ HEAL | EXPAND | MASTER

Dit traject is ontwikkeld voor diegene die verlangen naar meesterschap over het dagelijkse leven. The art of living. The art of life! Al mijn persoonlijke inzichten, ervaringen, lessen en wijsheden komen hierin aan bod. 

Expansie van bewustzijn, creativiteit en flow. Dit is een proces van herclaimen van je eigenaarschap en innerlijke macht aan de hand van healing, lichaamswerk, teachings, tools, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan intimiteit, seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde. In verbinding met jouw waarheid, waardigheid, integriteit en zelfvertrouwen.

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze. 

WAAG JIJ DE SPRONG?

Tijdens dit traject ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen aan de hand van mijn transformatiemodel HEAL, EXPAND & MASTER.

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings, tools, teachings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op. 

We werken met een vaste groep maar je proces is individueel. Tevens werken we met jouw persoonlijke inbreng en sharings die actueel zijn in het moment & themagericht. Gezien het belang voor persoonlijke aandacht en intimiteit is er een maximaal aantal deelnemers voor deze training. Ook buiten deze sessies om is er ruimte voor vragen en support via de besloten Facebook groep.

Investering: €899,- inclusief btw,-

Dit traject is reeds gestart 29 januari.

De nieuwe data zijn nog niet bekend, echter als je mij een bericht stuurt dan zal ik je vrijblijvend op de hoogte houden.  

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te Zijn

Jij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn. 

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent. 

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

5 + 11 =