DEVOTED TO LOVE.
WITHOUT NEEDYNESS.

EXPAND | the art of unconditional love

Dit traject richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van je hart chakra. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met je partner of relaties. Volledige commitment in een bedding van vrijheid.

Het belichamen van onvoorwaardelijke liefde vraagt eigenaarschap en volledige commitment. Het vraagt evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen. 

Beminning vraagt zelfbesef, vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens, grenzen en angsten. De intimiteit van liefde legt n.l. de menselijke, innerlijke schaduw bloot. Wanneer jij jouw schaduw (er)kent en omarmt kun je je laten zien en volledig intiem zijn met je partner. 

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, please-gedrag, afhankelijkheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen voorbij in mijn relaties.

Ik weet wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Ook jouw energieveld is een weerspiegeling van alle keuzen die je elke dag maakt.

Onze struggles met onze partner en in onze relatie hebben vaak een energetische oorsprong vanuit (familie) karma. Imprints, programma’s, overtuigingen, contracten en trauma’s creëren innerlijke energetische onbalans. Dit kan zeer ingrijpende en diep verstrengelde leefomstandigheden creëren, waarin please-gedrag, controle, manipulatie, verslavingen, onderdrukking, misbruik, verraad en geweld tot uiting kunnen komen.

Ook het aantrekken van een geschikte partner die aansluit bij jouw trilling kan hierdoor negatief beïnvloed worden.

Het is aan onszelf om daar bewust van te worden en ons af te vragen waarom we dit gedrag accepteren of creëren.

WAT GA JIJ ERVAREN?

In deze deep dive clearing sessie duiken we met een vaste groep deelnemers in ieders persoonlijke karmische ‘partner patterns blueprint’. 

  • eerste clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke mannelijke energie
  • tweede clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke vrouwelijke energie
  • derde clearing; innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbinden met je volle potentieel van het hartchakra en onvoorwaardelijke liefde

Middels meditatie, begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen schonen we laag voor laag innerlijk jouw energieveld op. 

Onze (partner)relaties zijn grotendeels een spiegeling van onze eigen innerlijke (on)balans in vrouwelijke en mannelijke energie. De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

BALANCE TO LOVE FULLY

Praktische informatie

3-luik live event ~ Skills of partner love

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 13.00
Investering: €275,- inclusief btw, exclusief lunch

Locatie: Vlinderhuys in Amersfoort

Dit transformatie programma omvat deelname aan 3 clearing events:

  • NOG PLEK; dinsdag 13 april, 25 mei en 22 juni

Dit traject doorloop je in essentie individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie. 

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

2 + 15 =