LEVENSENERGIE, HET HEILIGE HUWELIJK

[ levensenergie; het heilige huwelijk tussen bewustzijn en materie ] 

De vrije stroom van levensenergie vraagt vrije doorgang in en door je hele systeem vanuit verschillende richtingen.  

In je lichaam zijn heel veel plekken waar energie samenkomt, alsware verzamelplekken. Energie van gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties…  

Deze energiecentra, ook wel chakra’s of schijf genoemd bevinden zich in je systeem. Boven en onder je fysieke lichaam en op verschillende plekken in je fysieke lichaam.  

Er zijn er echter 7 die veel invloed uitoefenen op je hele zenuwstelsel. Deze chakra’s zijn n.l. verbonden aan je ruggenwervel en beïnvloedden je diverse basis staten van bewustzijn.  

Het laten stromen van levensenergie vraagt je te openen om te kunnen ‘ontvangen’. Ontvangen van de energie van bewustzijn en de energie van materie. 

Naar beneden en naar boven. Alles gezien vanuit een conceptueel perspectief natuurlijk.  

Uit verbinding met de eenheid de energie van bewustzijn. Licht, liefde. Via het kruinchakra je fysieke lichaam in vanuit daar verder naar beneden.  

Het belichamen en incarneren van je Zielenbewustzijn.  

Echter deze stroom van universele energie kan alleen floreren in harmonie met de opwaartse stroom van onder naar boven. De stroom van bevrijding van (ego) begrenzing.  

Als de energie van bewustzijn zich niet kan versmelten met de energie van expressievrijheid blijft het doelloos. Vormloos.  

Bijvoorbeeld… 

Je kunt jaren op je meditatiekussen zitten en vol in verbinding zijn met de eenheid maar als je basis chakra nog zeer verkrampt is en je ook niet volledig je waarheid durft te spreken…kun je simpelweg niet je volle potentieel belichamen en manifesteren in deze aardse dimensie.  

Deze 2 kosmische polariteiten van stroming vragen om evenwicht in stroming. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden.  

Het gaat hierbij om integratie van eenheid en aarde. Lichaam en geest. Binnen en buiten. Inclusief jouw eigen innerlijk mannelijke en vrouwelijke krachtbron.  

Het proces van groeien, leren en verruimen gaat over bevrijden. Chakra voor chakra, laag voor laag je opgeslagen energetische imprints die een lage trilling hebben shiften naar hoge trilling.

het ware gezicht van de liefde

het ware gezicht van de liefde

Ik kijk hem aan... ik heb hem 7 weken niet gezien. Hij ligt op de IC aan alle mogelijke ingewikkelde apparatuur. Het komt goed met hem, maar nu nog niet. Hij ziet eruit alsof hij knokt en dat is ook zo. Ik wist niet of ik hem ooit nog zou zien, na...

back in flow

back in flow

Pijnlijke innerlijke erkenning. Ruim 4 maanden heeft het geduurd. Mijn innerlijke proces wat mij onbewust het stilzwijgen oplegde. Het vroeg innerlijk loslaten van illusies van 'wat had kunnen zijn'. Het was geen bewuste keuze om zo lang mijzelf...

UNBORN SOULS

UNBORN SOULS

Mijn seksualiteit kleurt op intense wijze mijn leven. Ook binnen het spectrum van moederschap, zwangerschap, kinderwens, voorbehoedsmiddel, abortussen en miskramen. Mijn inwijding in mijn vrouwelijkheid heeft absoluut impact gehad. Toen ik...