CLEANSING & CLEARING.
SEXUAL ENERGY.

 

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Er is veel te ontdekken over sex en seksualiteit ook vanuit spiritueel perspectief. Het is een poort naar versmelting met elkaar en de grotere eenheid. Maar energetisch gezien kan de energetische uitwisseling onderling je ondermijnen en flink uit balans halen als je, je systeem niet ‘opschoont’ en met bewustzijn kiest wanneer je vrijt, met wie en vanuit welke behoefte.

Vrijen vanuit je ego en vanuit je ziel
De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten. Op zielsniveau kan dan ook een intense energetische uitwisseling plaatsvinden die je kunt ervaren als een diepe versmelting. 

Seksuele energie is levensenergie.
Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. Wist je ook dat het moment van orgasme het moment is waarop we als mens ons ego zo goed als ‘loslaten’? We heel dicht bij de ‘het licht’ komen. Het licht kan verwijzen naar De Bron, God, Godin, Spirit, The Great Mystery, Universele Liefde etc. Daarom ervaren we orgasmen ook als zo fijn en voor sommigen ook als verslavend.

WAT GA JIJ ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon Bouterse en mijzelf, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksuele partners.

We zullen grondig opschonen in relatie tot huidige partners, exen, vorige levens en in alle dimensies en vormen van bestaan.

Zaterdag 28 augustus  (online live)

Hoe laat: start 13.00 uur en eindtijd +/- 17.30
Investering: €89,-
Waar: online via Zoom
Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze. 

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks als je ‘all the way’ gaat een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. We helpen je met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van onze energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

WIE IS SHARON?

Ik werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelf heling, bewustwording en meditatie. Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

6 + 8 =