INTEGRATION OF

THE DIVINE UNITY

EMBODY | the art of masculine and feminine energy

Deze 3-luik Intensive Divine Unity richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van jouw innerlijk mannelijke en vrouwelijke energiestroming.

Vanuit deze staat van zijn ervaar jij een krachtig evenwicht, van waaruit jij jezelf kunt verbinden met jezelf, partner of andere relaties. Daardoor worden je relaties stabieler en sterker: zowel de emotionele, spirituele en mentale, maar ook de fysiek intieme relaties die je aangaat

Het belichamen van universele liefde vraagt eigenaarschap en evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen

Het is heel belangrijk om de krachtvelden van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten te doorgronden wanneer je met energie werkt. Alles wat leeft (mensen, dieren, planten) is namelijk opgebouwd uit cellen die bestaan uit een innerlijke energetische mannelijke en vrouwelijke polariteit. Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke is beweging en expansie.   

 Deze twee kosmische polariteiten vragen om evenwicht. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden, want expanderen kan tenslotte enkel vanuit evenwicht. Heling hierin vraagt het vermogen om zonder terug te deinzen alles onder ogen te zien.  Te doorvoelen vanuit rust en kalmte. In je eigen centrum te blijven staan, ongeacht de tegenstand en ongeacht de omstandigheden.    

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, please-gedrag, afhankelijkheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen voorbij in mijn relaties. Het is aan onszelf om daar bewust van te worden en ons af te vragen waarom we dit gedrag accepteren of creëren.

Portal Tablets of Light

Tijdens de cirkelmomenten waarbij de innerlijke opschoning en transformatieprocessen plaatsvinden, zullen ook dezePortal Tablets of Lightonderdeel zijn van het energetische krachtveld. Deze creaties zijn tailormade opgestemd op mijn veld als facilitator en de thematiek waarmee we werken. Meer informatie over lichttaal activatieschijven kun je vinden op de website van Moon via www.tabletsoflight.org.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

De snelheid waarmee Rianne een hele veilige, warme en liefdevolle groep weet neer te zetten waarmee je écht de diepte ingaat, niet alleen oppervlakkig. Rianne creëert verbinding binnenin jezelf, maar daarmee ook direct met je naaste omgeving. Dit heeft een enorme impact: de workshop heet unity, maar schept ook direct unity (eenheid) en toont dat je dit vanaf nu altijd zelf kunt bewerkstelligen.

Rianne is een hele goede teacher, scherp, aandacht voor iedereen, veel ruimte voor ieders ontwikkelproces. Het was een waardevolle 2-daagse met veel diepgang, ruimte voor eigen processen en tools om zelf mee verder te gaan. Een rollercoaster aan emoties, gevoelens waar Rianne je ontzettend goed in begeleid.

In de verbinding met Rianne en de groep kom jij, volledig omringd door liefde, totaal tot jezelf. Waar ik altijd voelde alleen te moetenzijn om tot de kern te komen, voelde ik dat ik de kern veel sneller bereikte in dit groepsverband. Dit komt echt door de veilige bedding die Rianne vanaf het eerste moment weet te scheppen.’

WAT GA JIJ ERVAREN?

In deze deep dive duik jij in jouw eigen persoonlijke proces ten aanzien van het de krachtvelden van Shiva & Shakti. 

  • Je balanceert jouw innerlijk mannelijk energie uit.
  • Je balanceert  jouw innerlijk vrouwelijk energie uit.
  • Je bouwt een innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbindt jezelf aan het volle potentieel van jouw hartchakra en onvoorwaardelijke liefde

Middels oefeningen, begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen schonen we laag voor laag innerlijk jouw energieveld op. 

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

BALANCE TO LOVE FULLY

Praktische informatie

3-daagse Intensive live event ~ Integration of The Divine Unity

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 17.30
Investering: €499,- inclusief btw en lunch

Data:

  • .Into the Sacred Masculine; zaterdag 27 augustus 
  • .Into the Sacred Feminine; zaterdag 8 oktober
  • .Into the Sacred Unity; zaterdag 19 november

Locatie: Heart House in Bussum 

Deze Intesive wordt door deelnemers gewaardeerd met een gemiddelde beoordeling van 9,4!

Dit traject doorloop je in essentie individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.  

Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

15 + 13 =