INTEGRATION OF

THE DIVINE UNITY

EMOBODY | the art of masculine and feminine energy

Deze 2 daagse Intensive The Divine Unity richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van jouw innerlijk mannelijke en vrouwelijke energiestroming.

Vanuit deze staat van zijn ervaar jij een krachtig evenwicht, van waaruit jij jezelf kunt verbinden met jezelf, partner of andere relaties. Daardoor worden je relaties stabieler en sterker: zowel de emotionele, spirituele en mentale, maar ook de fysiek intieme relaties die je aangaat

Het belichamen van universele liefde vraagt eigenaarschap en evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen

Het is heel belangrijk om de krachtvelden van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten te doorgronden wanneer je met energie werkt. Alles wat leeft (mensen, dieren, planten) is namelijk opgebouwd uit cellen die bestaan uit een innerlijke energetische mannelijke en vrouwelijke polariteit. Zelfs op het kleinste atoomniveau in de cellen is deze tweedeling aanwezig. De mannelijke kern is de stabiliteit. De vrouwelijke is beweging en expansie.   

 Deze twee kosmische polariteiten vragen om evenwicht. Dit wordt ook wel het heilige huwelijk genoemd. Het creëert de bedding voor manifestatie vanuit onbegrensde mogelijkheden, want expanderen kan tenslotte enkel vanuit evenwicht. Heling hierin vraagt het vermogen om zonder terug te deinzen alles onder ogen te zien.  Te doorvoelen vanuit rust en kalmte. In je eigen centrum te blijven staan, ongeacht de tegenstand en ongeacht de omstandigheden.    

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, please-gedrag, afhankelijkheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen voorbij in mijn relaties. Het is aan onszelf om daar bewust van te worden en ons af te vragen waarom we dit gedrag accepteren of creëren.

WAT GA JIJ ERVAREN?

In deze deep dive duiken jij in je eigen persoonlijke proces ten aanzien van het de krachtvelden van Shiva & Shakti. 

  • Je balanceert jouw innerlijke mannelijke energie uit.
  • Je balanceert  jouw innerlijke vrouwelijke energie uit.
  • Je bouwt een innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbindt jezelf aan het volle potentieel van jouw hartchakra en onvoorwaardelijke liefde

Middels oefeningen, begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen schonen we laag voor laag innerlijk jouw energieveld op. 

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

BALANCE TO LOVE FULLY

Praktische informatie

2-daagse Intensive live event ~ Integration of The Divine Unity

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 17.30
Investering: €333,- inclusief btw en lunch

Data mogelijkheden:

  • Zaterdag 18 december en zondag 19 december bij Heart House in Bussum 

Deze Intesive wordt door deelnemers gewaardeerd met een gemiddelde beoordeling van 9,4!

Dit traject doorloop je in essentie individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. 

WIE IS RIANNE?

Ik werk als content- en eventmanager bij Bridgeman en als vrijwilliger voor de Terra Nova Foundation. Ik heb de Bridgeman Transformatief Coach opleiding doorlopen, Anusara Yoga Teacher Training en 3 jaar Energy Facilitator Teaching van Altazar Rossiter. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Leusden als coach en energiewerker. Mijn praktijk is vooral gericht op het begeleiden van vrouwen die vast zitten in (of ervaring hebben met) een manipulatieve en gewelddadige relatie. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, seksueel of psychisch. Mijn manier van werken is liefdevol, zacht, helder, alert en vanuit de kracht van kwetsbaarheid.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

7 + 13 =