TRANSFORM YOUR

INNER SHADOWS

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy 

 

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht. 

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Wanneer jij jouw innerlijke schaduw (er)kent, omarmt en transformeert kun jij jezelf moeiteloos laten zien. Veilig en vanuit eigenwaarde. Vol vertrouwen en met overgave. Je kunt volledig intiem zijn met jezelf en met een ander. Oordeelloos, schaamteloos.

Het belichamen van de kosmische energie, van onvoorwaardelijke liefde, vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel. Dit proces geeft bedding aan het her-claimen van je recht om:

  • te bestaan
  • te voelen en plezier te hebben
  • je IK- en manifestatiekracht te belichamen
  • te beminnen en bemind te worden
  • waarheid te spreken en te horen
  • te (door)zien
  • wijsheid te belichamen

In het openen en transformeren van je schaduw geef jij ruimte aan jouw oneindige potentieel om zich te laten ontvouwen en zichtbaar te worden. Het proces van bestendigen van eigenwaarde, levenskracht, levensvreugde en levenslust.

HERBALANCEREN

Deep dive online clearings per chakra

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteer ik diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deep dive online clearings  ~ Path of the 7 shadows

Tijden: start 09.00 uur en eindtijd +/- 12.00. Locatie: online via Zoom. Investering: €77,- incl. btw

  • donderdag 16 september ~ 3de oogchakra
  • donderdag 30 sep ~ sacraalchakra (avond editie vanaf 19.30 uur)
  • donderdag 14 oktober ~ kruinchakra

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze. 

WIE IS RIANNE?

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

7 + 4 =