HEALING WOUNDS.
RECLAIMING LIFE ENERGY.

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden we benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

De workshop is daar zeker geschikt voor, maar we merkten ook dat het prettiger zou zijn om dieper op het seksueel misbruik in te kunnen gaan. Met meer aandacht voor heling hierin. Om aan die behoefte te voldoen hebben we het verlangen gevoeld om op een speciale event te faciliteren voor het energetisch helen van dit innerlijk(kind) trauma.

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring van seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin ook gericht te faciliteren. Door de pijn van de ervaring heen volledig je ownership en innerlijke kracht herpakken.

Hoe fijn is om vrij, schaamteloos en oordeelloos (weer) te kunnen genieten van je eigen seksuele energie en de uitwisseling hierin met een partner? Dat kan. Het is haalbaar. Ook als je misbruik hebt ervaren. Je kunt helen en het trauma transformeren.

Voor jezelf.
Voor je (toekomstige) kinderen.
Voor je (toekomstige) partner.
Voor de trillingsfrequentie van het collectief.

TOELICHTING WORKSHOP

Bekijk de video of luister het geluidsfragment voor een toelichting van de workshop Healing Sexual Wounds. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met mij.

WAT GA JE ERVAREN?

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon en mijzelf, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, alle levens, alle dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 25 juni 2022
  • Tijden: start 09.30 uur en eindtijd rond 17.30 uur
  • Investering Eur 160,- inclusief btw en lunch

Aanmeldingen verlopen via de website van de Bridgeman Lichtwerkers Academie. De inhoud is afgestemd op de content van de Academie en doorvertaald in een transformatiemodel vanuit mijn eigen unieke werk- en zienswijze. 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

‘Niet wetende wat ik kon verwachten maar wel nieuwsgierig naar hun mooie werk ben ik er open ingestapt. Het was een prachtige diepe ervaring. Het werk van deze mooie vrouwen is puur, authentiek, liefdevol en een bedding waarin ik kon zakken. De Cleansing was bij mij vooral dat ik in liefde naar mezelf mocht kijken en de momenten waarin ik mezelf heb weggegeven en nog zoveel meer. Er heerst op dit moment een enorme vrede en liefde voor mezelf.. Het werkt nog steeds door en ik voel dat ik een belangrijke stap heb gemaakt naar het openen van iets moois. Dank je wel Rianne en Sharon.’

‘Er is voor mij namelijk echt iets wonderbaarlijks gebeurd. De dag stond voor mij in het thema van loslaten. Ik had niet kunnen bedenken wat een impact dit zou hebben! Sinds mijn 11e/12e jaar heb ik een scoliose (vergroeing ruggenwervel). De laatste maanden ben ik bezig geweest met wat de oorzaak daarvan is. Ik had al een gevoel dat dit te maken zou kunnen hebben met misbruik en onderdrukking in een vorig leven. Op de avond na de workshop voelde ik ineens een fysieke shift in mijn lichaam. Mijn rug werd letterlijk in een andere positie geduwd. En nu, een aantal dagen later, is dit nog steeds zo. Ik kan niet omschrijven wat dit voor mij betekent! Er is een enorme blokkade opgelost en nu beweegt mijn ruggenwervel zich na 20 jaar weer in de oorspronkelijke positie! Wow! Echt ongelooflijk! (En onmogelijk volgens arts en fysio). Dit is een allesomvattende verandering. En hier ben ik heel, heel erg dankbaar voor!’

‘Het proces begint al bij het aanmelden, energetisch voelde ik ‘het’ gelijk. De dag zelf, met de groep zijn, in jullie energie zijn, het eerste rondje delen doet al zoveel!! Ik zag en voelde hoe helend en belangrijk het was. Jullie hele aanpak, werkwijze, de uitleg, de oefeningen. Zo mooi en zuiver, liefdevol! Ik heb zoveel liefde ervaren, onvoorstelbaar. Het is al een geschenk om in jullie liefdevolle aanwezigheid te zijn, twee prachtige vrouwen, zielen. Het is echt een groot cadeau en in mijn ogen zo nodig dat jullie dit doen. En dat is ‘nog maar’ de 5% die ik bewust heb meegekregen. Lieve dames, dit wilde ik jullie nog graag met jullie delen. In liefde’

SEXUELE ENERGIE

Bij een seksuele eenwording komt er een enorme hoeveelheid energie vrij. Dat weten we allemaal. De seksuele daad is op alle niveaus de meest intieme energetische uitwisseling die mogelijk is tussen twee mensen. Sex (penetratie) brengt twee lichamen zo dicht bij elkaar als de fysieke grenzen toelaten.

Vrijen en specifiek het moment van orgasme vormt echter ook een energetische poort waarmee je energie binnenlaat. Van je partner, zijn / haar bijbehorende energieën en energie uit het veld. Volgens bepaalde sjamanistische wetten creëert het hebben van seks als je ‘all the way’ gaat een energetische verbinding die vier tot zeven jaar duurt. Het is dus zaak om er heel zorgvuldig mee om te gaan.

Seksueel misbruik kan deze stroom van kundalini-levensenergie diepgaand verstoren en beïnvloedden. We helpen je met het opschonen van jouw seksueel misbruik ervaring(en). Vaak zijn we ons niet bewust van onze energieën die we vasthouden of toelaten van anderen, tot we deze hebben losgelaten!

De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde. Alleen dan sta je in je kracht vanuit eigenwaarde en (zelf)liefde.

WIE IS RIANNE?

Ik werk als teacher en energiewerker in samenwerking met de Bridgeman Academie en dompel mijzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk. Ik belichaam hierbij liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen. Het is mijn missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Deelnemers ervaren dat via mijn veilige energieveld, zij innerlijke deuren opnenen waarvan ze het bestaan niet wisten.

WIE IS SHARON?

Ik werk bij Om-Mij, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei waar o.a. met therapeutische Ayahuasca sessies gewerkt wordt. Daar ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding evenals de nazorg. Twintig jaar geleden ben ik al voor het eerst met Ayahuasca in aanraking gekomen. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse vormen van zelf heling, bewustwording en meditatie. Een van mijn passies is schrijven, mijn werk is vrij openhartig en persoonlijk. Ik begeleid mensen met spiegel & heling sessies op maat, mijn manier van werken is direct, liefdevol, vreugdevol en verhelderend. Met een radar visie biedt ik een hoger perspectief van waaruit praktische handvatten aangereikt kunnen worden.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Laat hier je bericht achter en dan neem ik contact met jou op.

15 + 9 =